Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a társadalomban lenne akarat rá, akkor hogyan tudná megoldani a huszon-harmincas éveikben járó magányosok problémáját?

Figyelt kérdés

Jelen pillanatban ugyebár nem vesznek tudomást erről a létező jelenségről. A társadalomban a többség úgy tesz, mintha ezek az emberek nem is léteznének. Ha ezek a szerencsétlen helyzetű emberek pl neten megszólalnak a problémájukkal kapcsolatban, azaz segítséget kérnek normális hangnemben, akkor a válaszadók többsége rendkívül otromba, személyeskedő módon küldi el őket melegebb éghajlatra, mintha bűn lenne magányosnak lenni kb.

Ha nem így állna a többség az ilyen helyzetben lévő emberekhez, akkor hogyan lehetne rajtuk segíteni?

2019. febr. 24. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
Jah, valaki itt említette Pál Ferenc kapcsán a papokat. Papnál is jártam a problémámmal, de szintén lerázott, lényegében nem akart velem foglalkozni.
2019. febr. 25. 18:20
 42/83 anonim ***** válasza:
84%

39-es vagyok

A többi kérdésemre adott válasszal még adós vagy. Figyelek rád!

(Halkan jegyzem meg, hogy valószínűtlennek tartom a szakember általi lerázásodat. Tudod, ő a betegeiből él.)

2019. febr. 25. 18:21
 43/83 anonim ***** válasza:
84%

#38-as, ezt remélem, csak viccnek szántad.

De ha mondjuk hozzád kényszerítenének egy nőt, mondjuk egy család eladná neked a lányát feleségnek, te simán megdugnád, akkor is, ha ő jól láthatóan undorodik tőled?

2019. febr. 25. 18:21
 44/83 anonim ***** válasza:
83%

Papnál is jártam a problémámmal, de szintén lerázott, lényegében nem akart velem foglalkozni.

Akkor hagy kérdezzem meg TE mit vársz az emberektől ?

Hogy oldják ezt meg neked ? Utaljon ki neked a Kormány nőt mert te (már bocs) de béna vagy. Vezessük be a Sharia-t ?

Kényszerítsünk hozzád egy nőt a "jog erejével" ?

V csak szimplán (őskor módszer) leütöd és hazaviszed ?

2019. febr. 25. 18:36
 45/83 A kérdező kommentje:

"Hogy is állsz a szociális kompetenciákkal saját belátásod szerint? Mit tartasz vonzónak magadban? Mik a személyes értékeid? Mit tudsz megosztani másokkal? Mitől jobb veled a világ?"

"Ha nem vagy annyira kiemelkedően intelligens csodabogár, mint bizonyos Hamvas Béla, akkor mivel kívánod vonzani a nőket? Avval, hogy lenézed a dolgokat, amik őket mozgatják? Mit gondolsz, működni fog?"

Vonzónak tartom magamban azt, hogy hűséges típus vagyok, ha lenne társam, nem csalnám meg elég nagy valószínűséggel. Ez manapság lássuk be, elég sok férfiról nem mondható el. Ha volna valamilyen lelki problémája a társamnak, hozzám fordulhatna vele, nem kellene emiatt más férfiak társaságát keresnie, a kapcsolat lelki részét is megkapná tőlem. Arra is akarok ezzel célozni, hogy nem vagyok szexmániás. Bár azt veszem észre, hogy manapság ez nem előny, hanem hátrány sajnos.

Azt egy kapcsolatban biztosan nem tudnám elfogadni, hogyha pl az autóját a nő többre tartaná, mint engem. De sajnos manapság rengetegen vannak, akik emberként tisztelik, megszemélyesítik az autójukat. Na az ilyesmi tőlem nagyon távol áll.

2019. febr. 25. 18:39
 46/83 anonim ***** válasza:
90%

42-es vagyok

Csupa olyan erényt sorolsz föl, amik ígérvények arra az esetre, ha összejön a kapcsolat. De mitől vagy vonzó az ellenkező nem számára?

Úgy néz ki a leírásod alapján, h lerázott a pap, a lerázott a doki, és leráznak a nők. Hogy is állunk az alapvető szociális kompetenciákkal? Kommunikáció? Metakommunikáció? Reagálás? Szemkontaktus? Összehangolódás? Egyebek?

2019. febr. 25. 18:46
 47/83 A kérdező kommentje:

"Úgy néz ki a leírásod alapján, h lerázott a pap, a lerázott a doki, és leráznak a nők. Hogy is állunk az alapvető szociális kompetenciákkal? Kommunikáció? Metakommunikáció? Reagálás? Szemkontaktus? Összehangolódás? Egyebek?"

Ezek azok a kérdések, amikre csak egy kívülálló, pl szakember tudná megadni a választ, mit lát rajtam. De már kifejtettem fentebb, hogy nem igazán akartak velem foglalkozni, így nem derült ki az sem, mi lehet velem a probléma. Vagy akár egy lány is tudna ezekre válaszolni, de ők szintén nem vállalnak ilyesmit, mint említettem, randiig/taliig sem jutottam el velük, segíteni pláne nem fognak.

2019. febr. 25. 18:50
 48/83 anonim ***** válasza:
2%
43-as, nem, ilyen nő nem kellene. Bár azért tegyük hozzá, olyan csúnya azért nem vagyok szerintem. Utaljanak vagy adjanak el nekem olyan nőt, aki nem "undorodik" tőlem.
2019. febr. 25. 18:52
 49/83 anonim ***** válasza:
89%

Összefoglalom (jelezd, ha nem értesz egyet):

türelmetlenség (a kapcsolatra nem vagy kész, de már siettetnéd)

önismeret hiánya (nem tudod, mi a baj veled, még elméleted sincs róla)

önirányítás hiánya (nem írod le, hogy a nem működő módszerek helyett milyen működőket keresel)

másik nem ismeretének hiánya

Van a listához hozzáfűzni valód? Egészítsd ki!

2019. febr. 25. 18:58
 50/83 A kérdező kommentje:

74%-os:

Igen, kiegészíteném: Olyan szolgáltatás hiánya, ahol egy hölggyel lehetne kötetlenül beszélgetnie az ilyen sorsú, jót akaró embereknek a megnevezett problémáról. Nagyon hiányolom, hogy nincs ilyen lehetőség, a "prostikat" kár felhozni velem kapcsolatban legalábbis, mert nem a szexhiány a legégetőbb probléma itt, hanem a társhiány.

2019. febr. 25. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!