Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a társadalomban lenne akarat rá, akkor hogyan tudná megoldani a huszon-harmincas éveikben járó magányosok problémáját?
Jelen pillanatban ugyebár nem vesznek tudomást erről a létező jelenségről. A társadalomban a többség úgy tesz, mintha ezek az emberek nem is léteznének. Ha ezek a szerencsétlen helyzetű emberek pl neten megszólalnak a problémájukkal kapcsolatban, azaz segítséget kérnek normális hangnemben, akkor a válaszadók többsége rendkívül otromba, személyeskedő módon küldi el őket melegebb éghajlatra, mintha bűn lenne magányosnak lenni kb.
Ha nem így állna a többség az ilyen helyzetben lévő emberekhez, akkor hogyan lehetne rajtuk segíteni?
Én a gyökerénél fognám meg a problémát, az ismerkedésnél. Tegnap például feltettem egy hasonló kérdést, és felvetettem az ismerkedő padok lehetőségét. Majdnem az összes hozzászóló elutasította ezt elég határozottan. Gondolom nekik nincsenek ilyen problémáik.
Szerintem nincs elég ember, aki ettől igazán szenved, nem vagyunk elegen az áttöréshez. Nagyon sajnálom azt is, hogy a társkereső oldalak nem működnek jól. Pedig ez akár meg is oldhatná ezt a problémát.
Valaki írta a klónozást, szerintem ez sem lenne rossz ötlet.
"50 év felett nőtöbblet van."
Na, azokba sem szorult sok együttérzés, akik ilyeneket írkálnak, még ha igaz is ez az állítás.
Milyenek azok az ismerkedő padok?
Amúgy valamelyik nap kutyasétáltatásnál láttam az egyik budapesti játszótéren egy szem kamasz gyereket játszani, és nem is volt rajta kívül más, csak pár kutyasétáltató. Amikor én annyi idős voltam (most 34 vagyok, tehát nem öreg), nyüzsögtünk a játszótereken, most meg olyan kihalt a legtöbb, mint hogyha nem is lennének gyerekek. Pedig vannak.
Talán egyszerűbb lenne hasznos választ adnunk neked, kedves Kérdező, hogy ha vázolnád számunkra, mi a sikertelenség vélt oka, és mi a siker receptje. Mit tettél eddig a célod elérése érdekében, milyen segítségre van szükséged stb. Mindent írj meg kommentben bátran, amit fontosnak tartasz.
Figyelek rád!
(Fogadok, hogy nem fog a felvetésemre érdemeben, átgondoltan válaszolni.)
Sikertelenségem oka: Nem azonos a gondolkodásom, értékrendem a korombeli hölgyekkel. Azt látom, hogy a korombeli (huszonpár éves) nőket a szórakozás, utazgatás érdekli, továbbá a luxus, kocsik, ház, miegymás. Én viszont ezekkel az "értékekkel" ellentétben egy filozofikus beállítottságú egyén vagyok, a földi értelemben vett luxust nem tartom semmire. A korosztályomban viszont sajnos azt látom, nincsenek ilyen lányok. De amúgy sem találom velük a közös hangot, randiig sem jutok el velük, ők koptatnak le.
Az én és sorstársaim problémájának megoldását abban látnám, hogyha(nyilván nem ingyen!) létezne egy olyan szolgáltatás, ahol nőkkel lehetne beszélgetni, megvitatni velük például a kérdésben említett problémát
is. Senki más nem tudja jobban, mi kell egy nőnek, mint egy nő. De sajnos jelen pillanatban a pszichológusokon kívül semmilyen szolgáltatás nem létezik, ami közelebb vihetne a probléma megoldásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!