Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok valamit rosszul?
A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.
Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".
Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?
Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.
#31 Rohadtul nem "szakadt" BMW-t vett Timikének az exe hanem zsír újat a szalonból 30 milláért. És ez csak egy váratlan meglepetéske volt neki, nem egy nagy dolog. Azon kívül, még nézd meg milyen helyeken járt, nézd meg milyen villában él Amerikában, milyen helyeken tölti a mindennapjait, Aspen-ben síel Colorado-ban, a világ legluxusabb síparadicsomában, ahol egy nap 600 ezer huf, és ez neki az alap, meg ilyenek. Arról nem is beszélve, hogy nem tudni mi volt az örökösödési szerződésükben.
Akkor számít a pénz ha ilyen szinten vagy gazdag. Havi 1 millió, az tőlünk 1-2 országgal Nyugatabbra egy átlagfizetés, sima szakmunkás keres annyit.
Mégsem ő ül a Tesco pénztárban, akkor mégsem átlagos, jelentsen ez bármit.
Ez balázska lesz, a balek lúzer :D
Álmodozik szokás szerint.
Másik kedvenc sztorija a "most jöttem haza nyugatról" c. műsor.
Sugar baby az csak egy állandósított prosti. Tehát alkalmanként fizetsz neki egy fél órás menetért, meghatározott időközönként, teljes diszkrécióban tartva az egészet. De attól még nem te leszel a pasija. Simán lehet teljesen független magánélete, pasija, szerelme melletted, te csak egy "gyors meló" leszel neki zugiban.
Amúgy meg válaszoltak a kérdésedre, és valóban minden nap felteszed. A válasz összegezve, hogy önmagában nem elég a pénz. Ha nincs meg benned a jóképűség, a sárm, kisugárzás, a magabiztosság, a dominancia, a szexuális vonzerő, a karakter ami a nőket megfogja, akkor önmagában nem elég ennyi pénz.
Kövezzetek meg, de volt sugar kapcsolatom, nyáron kipróbáltam. Havi fizetés, heti többszöri tali, barátnő feeling. De ismételten nem ez a téma.
Az összefoglalást köszi, de még mindig nem tettem fel más kérdést ezzel kapcsolatban. 😅
33-as nézd meg az insta fotóit, ha ő nem jó nő ki az? Én is utálom amúgy, de azért külsőre eléggé ott van.
Kérdező neked meg megmondtam, önbizalom kell, a lúzer gazdagokat max kihasználják, akiket jó nőkkel látsz BMW-ben, azoknak már akkor is jó nőjük volt amikor még gimisként nem volt semmijük, mert akkor is nagy arcok voltak. Vannak olyanok akik, az anyagiaktól teszik függővé az önbizalmukat, azoknak segít a pénz, akik viszont továbbra is lúzerként gondolnak magukra, azoknak nem fog.
Ki is kéne mutatni azt, hogy van pénzed, megmutatni a javakat.
Már ha igaz lenne a történet, de nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!