Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mégsem buknak annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.

Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".

Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?

Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.

2019. jan. 23. 17:18
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy Tinderen bárki olvassa a bemutatkozást, ha amúgy nem az esete a másik. Másrészről az egy igen szánalmas dolog lenne, szerintem... :D
2019. jan. 23. 17:42
 12/45 anonim ***** válasza:
75%
Akkor mégis honnan kéne tudniuk, hogy pénzes vagy?
2019. jan. 23. 17:44
 13/45 anonim ***** válasza:
52%
Randa vagy v kövér?..
2019. jan. 23. 17:46
 14/45 anonim ***** válasza:
65%

Kedves füllentő kérdező, hiába utasítgatsz, a magadfajta álmodozók szálljanak már le a földre.

Akinek van anyagi tehetőssége az nem fog itt nyekeregni a külseje miatt, hanem éli az életét.

2019. jan. 23. 17:47
 15/45 A kérdező kommentje:

Ott van a foglalkozásom, ha valaki képben van, akkor rögtön levághatja, hogy nem vagyok épp szegény. Plusz a háttér a képeken (idegen országok, Európán kívül), vagy akár a ruhák, amikben vagyok.

Inkább túl vékony, mint kövér. Tény, hogy nem vagyok egy jóképű férfi, de voltak barátnőim "régebben" is.

2019. jan. 23. 17:48
 16/45 anonim ***** válasza:
Akoor még mindig az lesz a probléma, hogy álmodozol.
2019. jan. 23. 17:48
 17/45 A kérdező kommentje:

"Akinek van anyagi tehetőssége az nem fog itt nyekeregni a külseje miatt, hanem éli az életét."

Ez egy kicsit ironikus, mert csak úgy süt a hozzászólásaidból a frusztráció, hogy neked nincs, idézem, "anyagi tehetősséged". Honnan is tudod, hogy akinek van pénze, az pontosan mit csinál?

2019. jan. 23. 17:49
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Persze az is kérdéses, hogy milyen nőket vársz ott. Mert a 20 éves Pamela Andersonok bőven válogathatnak a gazdag férfiak között is.
2019. jan. 23. 17:52
 19/45 anonim ***** válasza:

Jaj akkor írd már le, hogy mit csinálsz?

Mert szerintem semmit.

2019. jan. 23. 17:53
 20/45 anonim ***** válasza:

"Én csinálok valamit nagyon rosszul" Igen.

Mi a következő kérdésed a tárgyat illetően?

2019. jan. 23. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!