Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok valamit rosszul?
A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.
Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".
Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?
Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.
Kedves füllentő kérdező, hiába utasítgatsz, a magadfajta álmodozók szálljanak már le a földre.
Akinek van anyagi tehetőssége az nem fog itt nyekeregni a külseje miatt, hanem éli az életét.
Ott van a foglalkozásom, ha valaki képben van, akkor rögtön levághatja, hogy nem vagyok épp szegény. Plusz a háttér a képeken (idegen országok, Európán kívül), vagy akár a ruhák, amikben vagyok.
Inkább túl vékony, mint kövér. Tény, hogy nem vagyok egy jóképű férfi, de voltak barátnőim "régebben" is.
"Akinek van anyagi tehetőssége az nem fog itt nyekeregni a külseje miatt, hanem éli az életét."
Ez egy kicsit ironikus, mert csak úgy süt a hozzászólásaidból a frusztráció, hogy neked nincs, idézem, "anyagi tehetősséged". Honnan is tudod, hogy akinek van pénze, az pontosan mit csinál?
Jaj akkor írd már le, hogy mit csinálsz?
Mert szerintem semmit.
"Én csinálok valamit nagyon rosszul" Igen.
Mi a következő kérdésed a tárgyat illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!