Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mégsem buknak annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.

Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".

Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?

Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.

2019. jan. 23. 17:18
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: mindenki moderálja magát, a gyűlölködő hozzászólásokat ne ide írjátok, legyetek szívesek. Köszi!
2019. jan. 23. 17:19
 2/45 anonim ***** válasza:
59%
Valamit elszámolsz a kalkulációidban.
2019. jan. 23. 17:20
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
A pénz nem minden. Próbáltál mással is hódítani?
2019. jan. 23. 17:23
 4/45 anonim ***** válasza:
75%
Igen, elég vacakul füllentesz.
2019. jan. 23. 17:25
 5/45 anonim ***** válasza:
55%

Jaja, az ötszörösét keresed.

Álmodban.

2019. jan. 23. 17:31
 6/45 A kérdező kommentje:

#1: Mire gondolsz?

#2: Nem próbálok konkrétan a pénzemmel "hódítani", igazából büszkébb vagyok arra, ahogy eljutottam ide. Soha nem voltam túl népszerű, mindig inkább az eszemmel/személyiségemmel fogtam meg a nőket. Egyszerűen azt gondoltam, hogy az anyagi helyzetem megváltozásával változik valami ezen a téren is.

#3-4: Kérlek titeket, hogy amennyiben nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez, ne írjatok. Köszi!

2019. jan. 23. 17:35
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
És ha ennyire jó eszed meg személyiséged van akkor mégis mi a francért akarsz olyan nőt magad mellé, akinek csak az egzotikus luxi nyaralás meg a pénzed kell?? Inkább ezen gondolkozz el.
2019. jan. 23. 17:37
 8/45 anonim ***** válasza:
3%
Majd ha meglesz az autó,arra buknak.Akkor már látszik majd hogy van pénzed.Fektes meg ahányat csak tudsz,aztán dobod őket.
2019. jan. 23. 17:39
 9/45 A kérdező kommentje:
Most mi a baj azzal, hogy valaki szeret utazni? Szerintem semmi. A kérdés viszont nem erről szólt, hanem arról, hogy én csinálok valamit rosszul, hogy nem tapasztalom a nagyobb érdeklődést a női nem részéről, vagy ez az egész egy kicsit túl van misztifikálva.
2019. jan. 23. 17:39
 10/45 anonim ***** válasza:
46%
Írd ki a Tinder bemutatkozásodba, amit itt leírtal, majd akkor jobbra húznak.
2019. jan. 23. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!