Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok valamit rosszul?
A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.
Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".
Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?
Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.
Jaja, az ötszörösét keresed.
Álmodban.
#1: Mire gondolsz?
#2: Nem próbálok konkrétan a pénzemmel "hódítani", igazából büszkébb vagyok arra, ahogy eljutottam ide. Soha nem voltam túl népszerű, mindig inkább az eszemmel/személyiségemmel fogtam meg a nőket. Egyszerűen azt gondoltam, hogy az anyagi helyzetem megváltozásával változik valami ezen a téren is.
#3-4: Kérlek titeket, hogy amennyiben nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez, ne írjatok. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!