Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mégsem buknak annyira a pénzre, vagy én csinálok
valamit rosszul?
Figyelt kérdés
A magyar (KSH szerinti) átlagfizetés több mint ötszörösét keresem, szóval mondhatni, hogy jól élek: gyakori egzotikus utazások, márkás ruhák, drága éttermek, bárok, stb. Most tervezem megvenni első kocsimat, ami szintén nem egy átlagos modell lesz.
Nők terén viszont nagyjából semmit nem változott a helyet. Tinderen ugyanúgy szinte senki nem húz jobbra, az utcán nem szemeznek velem, stb. Nem lett több női ismerősöm, nem lettem "népszerűbb".
Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a nőket közel sem érdekli annyira a másik anyagi helyzete, mint ahogy az a köztudatban szerepel?
Megjegyzem, huszonéves vagyok, így nálam az a célkorosztály. Idősebbekről nem tudok nyilatkozni.
Kérdező, szerintem te max csak álmodsz éttermekről és egzotikus utazásokról. Közben elvagy a szülői ház gyerekszobájában:DDD
2019. jan. 23. 18:00
22/45 anonim válasza:
"Honnan is tudod, hogy akinek van pénze, az pontosan mit csinál?"
Mert szerény beosztottként én kezelem a pénzüket :D
2019. jan. 23. 18:04
23/45 anonim válasza:
Ismerem a helyzetedet. A magyar átlag fizetés többszörösét keresem én is, és ha csak a haverok, vagy a netes vélemények alapján nézem, akkor minden ujjamra 10 nőnek kellett volna jutni.
De önmagában ez több okból sem így van:
- egyrészt mert marhaság, hogy a nők csak a pénzre mennek
- másrészt, ha normálisan élsz, akkor nem villogsz állandóan a pénzeddel
2019. jan. 23. 18:04
24/45 anonim válasza:
Most jelentkezett be a kérdező egy másik loginról :D
2019. jan. 23. 18:05
25/45 anonim válasza:
Nos,ez nagyon szép.Én egy olyan pasit tudnék elfogadni,akinek van pénze.Nem csak márkás ruhában érzi jól magát.Belföldön,vagy Horvátban jobban feltalálja magát,mint Kínában.Utál drága,puccos helyekre, járni,inkább a meghittebb,vendéglős környezetet szereti.Hiába lenne pénze rá,de nem a fullos extra drága kocsit választja.
2019. jan. 23. 18:05
26/45 anonim válasza:
Akik itt nyafognak, valószínűleg mind rosszul csinálnak mindent, amit csak lehet.
2019. jan. 23. 18:20
27/45 anonim válasza:
Majd ha meglesz a kocsi fognak tapadni, milyen autód lesz? BMW, Mercedes, Audi 3-asra egyből felfigyelnek ha viszonylag új, de ajánlom még az új Peugeot 508-ast, vagy Alfa Romeo Giuliat azok elég megnézős kocsik jelenleg. A pénz csak akkor ér valamit, ha látszódik, teszem hozzá csak egy plusznak számít és ott se minden nőnek.
2019. jan. 23. 18:21
28/45 anonim válasza:
A szar felkerül az asztalra és azt hiszi magsról hogy habos sütemény.
2019. jan. 23. 18:24
29/45 anonim válasza:
Helló. Te vagy az a 28 éves IT fejlesztő, aki nettó 1 milla fölött keres? Csak mert ez már vagy a kétszázadik ilyen kérdésed. Nem gondolod, hogy egyrészt túltolod ezt a témát? Amúgy meg tényleg, ilyen szempontból nem számít a pénz. Nem leszel se szebb se jobb tőle, a pénz akkor számít ha annyira milliomos vagy, hogy konkrétan a nőnek tudsz venni BMW-t meg ilyeneket mint Timikének, meg elképesztő luxusban tudod tartani, annyira gazdag meg nem vagy. Szóval a külsőddel kéne operálnod, de ha az gagyi, akkor egy IT-s fizetés önmagában nem elég, hogy egy nyomi külsőt kompenzáljon.
2019. jan. 23. 18:31
30/45 anonim válasza:
Ha randa vagy és tesze-tosza, magasról leszarják a nők a márkás ruhákat és a luxus életet. A ruhákat viselni is tudni kell. Lehet érned kell még agyban a pénzhez. Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy okos a szakmában, de a viselkedésed és a megnyilvánulásaid lehetnek negatívak. Hány éves vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!