Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul ha nem kezdeményez nálam egy lány sem?
Annyi lány tetszik, de egyikőjük sem tesz semmiféle közeledést így hát mindig magányos vagyok a lányokat illetően.
Van, hogy észre sem vesznek (lehet nem is akarnak) és van, hogy csak megnéznek.
21/F
Figyelj, egy átlagos lánynál kezdeményez egy csomó férfi, egy átlag felettinél meg még több.
Szerinted a csaj miért kezdeményezne, amikor anélkül is megvan neki akikből válogathat?
Értem a logiká(da)t. Ilyenkor mindig rájövök, hogy ez van, ez az igazság, némán elfogadom és belenyugszom, de aztán mégis előjön az, hogy de miért nem?!
Kezdeményezett már nálam lány azért, de nem olyan gyakori jelenség.
Kezdeményezz te!
Indulj ki az én példámból. Évek óta nem akarok párkapcsolatot, de még nagyon komolyabb ismerkedést sem. Így feszélyezetlenül, gátlások nélkül, önmagamat adva szóba tudok elegyedni akár vadidegen nőkkel is, mert részemről semminek nem lesz soha következménye. Valakinek tetszik a görény stílusom, valakinek nem. Elhívom őket egy kávéra, egy vacsorára, attól függően, mennyire állunk úgymond közel egymáshoz. Három kolléganőmet is elhívtam már vacsorázni az új munkahelyemről, ahol már több mint fél éve dolgozok, ebből a háromból kettőnek totál válságban van a házassága, egy pedig egy teljesen független lány volt. Úgy láttam rajtuk, hogy szerettek volna akár többet is, nem tudom, lehet csak beképzelem, de nem is érdekel, én viszont határozottan az első kanyarban behúztam a kéziféket, hogy sem párkapcsolatra, de még csak másodhegedűsi szerepre sincs szükségem. Tehát nekem alapból nincs szükségem a nők részéről a bizonytalanság státuszának hosszú hónapokig tartó meglétére, amíg ők dönteni szándékoznak, mert úgy szűrtem le a szavaikból, hogy konkrétan folyamatosan ostrom alatt tartják őket a férfiak.
Annyit viszont már tapasztaltam az elmúlt évek során, hogy totál teljesen mindentől és mindenkitől független 20-35 közötti nő gyakorlatilag nem létezik. Minden korosztálybéli nőnek létezik az életében egy, az átlagember számára megközelíthetetlen ideál, azon kívül 2-3 default stílusos híresség, sportoló, ugyanennyi "kérő", akik közül nem tudnak választani.
Emberek! Hol van a sor vége? Egyáltalán minek beállni leghátulra a nőknél?
Én 8 évig vártam erre.
Nem jött senki.
Tököt növesztettem, odamentem, egyből lett nőm.
Ekkor még nem voltak netes társkeresők.
Elméletileg te vagy a férfi ?! Miért is a NŐ kezdeményezne?!
Lehet titkon minden lány/nő azt várja,hogy udvaroljanak neki
Nehogy már a tehén dugja a bikát ... nem igaz?
"Mit csinálok rosszul ha ...."
Szerintem azt, hogy férfi létedre nem kezdeményezel annál, aki tetszik neked.
"Én 8 évig vártam erre.
Nem jött senki.
Tököt növesztettem, odamentem, egyből lett nőm.
Ekkor még nem voltak netes társkeresők."
Én is vártam vagy 8 évet. Tököt növesztettem, odamentem, és ugyanúgy leszarják a fejemet. Vannak már netes társkeresők.
Kérdező, van egy rossz hírem. Felkészültél? Szóval: fiúnak születtél? Akkor elmehetsz a k**va anyádba. A nők felől. Le vagy sz@rva nagy ívből. SENKINEK nem kellesz alanyi jogon. Nem azért, mert ne lennél jó ember, vagy ne néznél ki normálisan, ó nem. Azért, mert férfi vagy. És férfiból van annyi, mint a nyű. És mind ki vagyunk éhezve, és mind próbálkozunk, és mind hoppon maradunk 10-ból 11-szer. És lesz@rnak minket a nők. Ők, köszönik szépen, k**va jól elvannak, majd ők nyitnak afelé, aki érdemes rájuk. Ki érdemes rájuk? Akire ők azt mondják. Te sose leszel az. Én se. Majd egyszer talán ötévente. És akkor legyél k**va boldog, hogy a csodálatos nő a kegyelmére méltatott. Kb. ezt jelenti ma férfinak lenni. Egy matriarchista, nőközpontú világ felé haladunk.
Azt hiszitek, túlzok? Menjetek le egy szórakozóhelyre, vagy bárhova, próbáljatok csajokat felszedni. Esélytelen. Mindnek vagy van barátja, vagy köszöni szépen, de leszar téged. Annyit válogatnak, amennyit akarnak. Aki ma nőnek születik, az megüti a főnyereményt. Kiváltság ma nőnek lenni. Nincs háború, nem csapolódik meg a férfitársadalom, azonkívül egy nő ma már el tudja tartani magát, ha akarja. Kvázi nincs _szükségük_ a férfiakra. Feleslegesek vagyunk. Frusztráltak vagyunk. És ezért veszélyesek leszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!