Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményez nálam egy csaj sem akkor csúnya srácként vagyok számon tartva? 20/F
Régebben mindig azt gondoltam, hogy majd ha felnőtt leszek (erre a korra gondoltam, hogy felnőtt), mikor majd leszek valaki, és jól fogok kinézni, lesz a lányoknak hozzám kedvük.
Ez azonban semmit sem változott, soha nem leszek erre képes. Még Facebookon sem merek ismerősnek jelölni egy csajt sem, főleg akit ismerek is látásból tegyük fel.
Nem igazán alkoholizálok. :/
Annyit nem tudnék inni egyébként sem, hogy ennyire felbátorodjak.
Hát, ha ennyire félénk vagy, az nagyon nem jó...
Éveket akarsz várni, mire végre jön egy karakán csaj és felszed? Mi az, hogy még bejelölni se mersz senkit? Tessék bejelölgetni a számodra szimpi csajokat, akiket innen-onnan ismersz! Ebben még semmi nyomulás sincs! De kezd el, mert amit most csinálsz, annak pont semmi értelme/eredménye nincs!
Egyébként csak a kezdeményezéssel van gondod, vagy már a sima csajokkal történő, tét nélküli beszélgetéstől is kiver a víz?
Gondolj bele. Ha te nem mersz kezdeményezni, a másik is érezheti ugyanezt. Te is tudod jól, hogy a lányok kevésbé kezdeményezőek, főleg ha egy kicsit konzervatívabb gondolkodású személyről van szó.
Pedig valakinek meg kell tennie az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!