Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményez nálam egy csaj sem akkor csúnya srácként vagyok számon tartva? 20/F
Hát nézd, még ha sz*rnak nem is tartom éppen magam attól még nincs mire büszke legyek, vagy semmi ami egy nagy adag önbizalmat adna. Nehéz így jól érezni magam a bőrömben.
Igent mond persze, de csak egy ideig. Mindig lesz jobb mindenkinél, ma ez a szokás mindkét nemnél, nem csak a lányoknál.
A felelősséget vállalom a tetteimért, de ez mégis még meghaladja a szintemet úgy érzem, akármilyen szégyen.
Nem akarok elmerülni az önsajnálatban, és a következő szintre sem akarok lépni, hiszen ezt sem tudatosan építettem ki, hogy itt legyek.
Viszont amíg bennem lesz ez a félsz meg összeszorul a gyomrom ha meglátok egy nekem tetsző lányt addig jobbá úgysem válok. Ezért is érzem azt, hogy ebből csak úgy tudnék kikecmeregni ha egy lány segítene ebben, úgy, hogy összejön velem, érezteti, hogy fontos vagyok a számára. Erre azonban még nem volt precedens, ergó marad minden a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!