Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány kezdeményez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány kezdeményez az tényleg "kiheréli" a pasit?

Figyelt kérdés

Ha társkeresőn ráírni egy srácra egy lány, akkor az tényleg ennyire gáz? Én szoktam irogatni szimpatikus srácoknak. :/

27L

2016. szept. 25. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem gáz, én örülnék, ha kezdeményezne nálam egy lány, persze feltétel, hogy bejöjjön nekem a csaj természetesen.:P
2016. szept. 25. 15:19
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem! Szerinted a kövér és ronda lányokra ráír valaki? Nekik kell megtenni az első lépést!
2016. szept. 25. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem, miért lenne gáz? Sok nő van fent társkeresőn, lehet hogy rád sem talált volna az akit te meg kiszemeltél, ha nem írsz rá. Ha te is bejössz neki, akkor utána átveszi a kezdeményező szerepet úgy is.
2016. szept. 25. 15:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz!
2016. szept. 25. 15:22
 5/16 A kérdező kommentje:
#2: Nagyon kedves vagy :DDD
2016. szept. 25. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Így visszaolvasva, tényleg elég paraszt volt. Bocs! :D
2016. szept. 25. 15:30
 7/16 Titusztitusz ***** válasza:
36%
Nem...Ugyan minek "herélné" ki?
2016. szept. 25. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
ezt meg melyik női magazinban / blogban írták már megint?
2016. szept. 25. 15:53
 9/16 A kérdező kommentje:
#8: Nem tudom honnan szedtem, de több fórumon is felmerült ez kérdés, hogy mennyire szabad a nőknek kezdeményezniük. Eddig még nem igazán jött össze nekem, és nem tudtam eldönteni, hogy a "kiherélés" miatt, vagy csak amiatt, hogy 3-4 soros adatlapjuk van általában az embereknek, szóval nem tudom meg, hogy ők pontosan milyenek, ők pedig az enyémből már el tudják dönteni, hogy bejönnék-e nekik vagy nem, mert én hosszan bemutatkozom. :)
2016. szept. 25. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
A mai pasik többsége már eleve "ki van herélve". Elkényelmesedett, lusta dögök, a kisujjukat se mozdítják, de elvárják, hogy a nő kezdeményezzen. Tisztelet a kivételnek!
2016. szept. 25. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!