Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul ha nem kezdeményez nálam egy lány sem?
Annyi lány tetszik, de egyikőjük sem tesz semmiféle közeledést így hát mindig magányos vagyok a lányokat illetően.
Van, hogy észre sem vesznek (lehet nem is akarnak) és van, hogy csak megnéznek.
21/F
Én attól függetlenül írom, hogy férfi, vagy nő, a világon BÁRMIT ha el akarsz érni, azért tenned kell. Bár a kezdeményezés kötelessége nagyjából tényleg a férfiakra hárul manapság, a nők szempontjából is megvannak azok a nehézségek, melyek hatással vannak az életükre. Hagyjuk már ezt a nőgyűlöletet, meg hogy egy nők által irányított világban élünk...
Ennyi marhaságot, mint amit itt 1-2 kommentelő leírt, rég olvastam...
# 10
Ha pusztán a kérdés száraz, objektív oldalát nézzük, szerinted hogy jön ki matamatikailag, amit írtál, vagyis hogy a férfiak többsége nem kell senkinek, a nők többségének meg van barátja?
Legyél például DJ.
Manapság nem kell hozzá semmi tudás, beszélni sem kell a mikrofonba, énekelni meg pláne nem kell.
Felveszed a legújabb évjáratú devergo pólót, kihajolsz a pultból és ritmusra rázod az öklöd.
Meglátod, jönnek a hülyepitsák kezdeményezni, csak győzd spermával.
"Ha pusztán a kérdés száraz, objektív oldalát nézzük, szerinted hogy jön ki matamatikailag, amit írtál, vagyis hogy a férfiak többsége nem kell senkinek, a nők többségének meg van barátja?"
Úgy jön ki, hogy egy nőnek ahhoz, hogy bármikor, amikor megkívánja a szexet legyen egy TETSZŐLEGES szexpartnere, vagy pasija vagy akárkije, mindenben a nő dönt ma már a társkeresők világában még a szobájából sem kell kimozdulni, a haját sem megfésülni és a pizsamájából sem átöltözni. Igaz, akkor már lehet, hogy csak a férfiak alsó 80%-a közül válogathat, a felső 20% talál jobbat is.
Tehát a nők egy elég nagy száma szingli. Ezt tovább fokozva, rengeteg nőnek van egy végzete, akivel már egészen korán találkozik és sosem tud tőle igazán elszakadni. Szakítanak és kibékülnek és így megy ez éveken keresztül. Egyre több ilyen párt látok.
A férfiaknak pedig átlagban ha szinglik és próbálkoznak, akkor évente nagy nehezen összejön valaki. De pont olyan, mint amit fentebb említettem. Van egy végzete és nem is akar tőled semmit, szexeltek egyet, éppen jókor vagy jó helyen és ennyi.
A férfiak ahhoz, hogy mindig, rendszeresen hozzá tudjanak jutni annyi szexhez, mint a nők, havi 1 millió felett kellene keresniük. Egy átlag, igényesebb prosti ha jól tudom (nem járok, így nem tudom az árakat) 20 000 Ft, 1 órára. Egy hónapban 30 nap van, ha minden este szeretnél egy kis "törődést", akkor 600 000 Ft és csak prostira.
Úgyhogy így jön ki a dolog. De leegyszerűsítve, a férfiak 20%-a dugja a nők 80%-át (tehát a "jó pasik" mellett barátnő is van és még ők csalják meg nőjüket amikor elmennek buliba, mert néha bizony a nő nyomul rá a srácra), a nők 20%-án pedig osztozik a férfiak 80%-a (vagyis évente kinek 1-2, kinek akár 5-6 alkalom is összejön, kinek tényleg csak egy éjszaka, másnak pár hétig, vagy 1-2 hónapig is eltarthat).
Én nő vagyok,és a mostani barátom előtt 6 évig nem volt senkim, és azelőtt is inkább nem volt, mint volt. Próbálkoztam, ahogy tudtam, pofára estem rengetegszer. Nem vagyok kövér, csinosan öltözöm, szerintem az arcom is egész szép. Viszont nem sminkelek harsányan, nincs műkörmöm, introvertált vagyok. Valamiért, talán ezért, észre se vett senki. Szerintem nézzetek szét jobban, mert sok nő szenved azért, mert minden férfi mindig csak pár feltűnő nő után fut, a többieket észre sem veszik.
Megjegyezném, elég diszkrét vagyok a magánéletemet illetően, és azóta sem igen kezdeményezett senki, hogy van barátom, pedig kb. senki sem tudja, hogy van. Akik kezdeményeztek (2ember eddig), azok meg olyanok, akik mindenkivel kikezdenek, aki szembe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!