Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számítsak egy gyakorló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy gyakorló katolikus lánynál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, és van is pozitív elfogultságom a vallásosak iránt (az a tapasztalatom, hogy mélyebb lelkivilággal rendelkeznek, normálisabbak), viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban, hogy rendszeres legyen. Ráadásul van pár nem szokványos igényem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
2019. jan. 18. 00:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

A kedves 39-es válaszoló valószínűleg máshogy értelmezte azt, hogy sokat vártál vele, de még úgy is érdekes elképzelés :D

Bár ez tényleg relatív, hogy kinek mi a korai. Azóta egyébként van valami fejlemény? Szerintem mindenképpen jobb megbeszélni a dolgokat, akkor is ha kényes téma.

2019. febr. 25. 00:17
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
análra
2019. febr. 25. 00:20
 43/46 A kérdező kommentje:
Lehet vele haladni, szépen lassan, lépésenként :)
2019. febr. 27. 12:23
 44/46 anonim ***** válasza:

De a beszélgetés még mindig nem volt meg? :D

Mondjuk értelek téged is, mert sajnos ha belekezdtek egy kapcsolatba, és éppenséggel ő tényleg komolyan venné a vallást ilyen szempontból, akkor sajnos nagyobb a valószínűsége annak hogy ő mond le az elveiről mint hogy te mondasz le az "igényeidről"...

2019. febr. 27. 13:08
 45/46 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha 3-4 hónap együtt-járás után sem megy hozzád, akkor felejtsd el őt! Én is megszívtam egy nagyon katolikus lánnyal, akit kísérgettem a templomba, kb 1,5 hónapig, de: ő nem jött velem az én református közösségembe, és aztán közölte: ő csak katolikus házasságot tud elképzelni. Pedig: vártam volna a szex-szel a házasságig. De nekem az ál-keresztény Róma és egy pap se diktáljon! Reverzális harc folyik!
2019. máj. 11. 15:03
 46/46 anonim ***** válasza:
38%
Gyorsan felejtsd el! Engem is behúzott a csőbe a mézesmadzagjával egy katolikus lány, kérte, hogy várjak rá még pár hónapot, de addig is kísértette magát több helyre velem. Belementem volna a házasságig várásba is, de aztán ő nem akart később sem randizni és be is vallotta, hogy volt már partnere. el ne hidd már, hogy a hívő nők annyira másak, mint a nem hívők! Ők is csak nők :pénzt akarnak a férfitól, védelmet és azzal fekszenek le, aki vonzó számukra. én is hívő vagyok, volnék, de már messze kerülöm az ún. ,,hívő" nőket. Hallgass az idősebbre!
2019. máj. 19. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!