Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számítsak egy gyakorló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy gyakorló katolikus lánynál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, és van is pozitív elfogultságom a vallásosak iránt (az a tapasztalatom, hogy mélyebb lelkivilággal rendelkeznek, normálisabbak), viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban, hogy rendszeres legyen. Ráadásul van pár nem szokványos igényem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
2019. jan. 18. 00:47
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
24%
Ha neked létfontosságú a szex egy kapcsolatban, akkor nem is értem, mit akarsz egy bigott vallásostól. Ez olyan, mintha sajtospogácsáért mennék egy autókereskedésbe, és csodálkoznék, hogy ott nem árulnak ilyet.
2019. jan. 18. 11:32
 12/46 anonim ***** válasza:
80%

"Csodás. Nehogy már egyszer valami jó is történjen velem az életemben..."

Ez van, mindenkinek vannak prioritások az életben. Neked kell mérlegelned. Olyat nem fogsz találni, aki 100%-ig tökéletes és egy húron pendültök minden téren. A párkapcsolat nem arról szól, hogy neked prototípusként valamikor legyártottak egy nőt, aki mindenben megfelel az igényeidnek. A nők is emberek, tele hibával, tele jó tulajdonsággal, elvekkel, érzésekkel - ahogy te is. Ne egy szolgáltatást várj egy kapcsolattól, hanem azt nézd, hogy te mit tudsz beleadni. Örök igazság: persze, keresd az "Igazit", nem baj, ha a lehető legmegfelelőbb embert szeretnéd társul választani, de ne ragadj le ennél. Hanem ha szereted a másikat, akkor arra törekedj, hogy TE legyél az igazi neki.

2019. jan. 18. 11:54
 13/46 A kérdező kommentje:

"Ha neked létfontosságú a szex egy kapcsolatban, akkor nem is értem, mit akarsz egy bigott vallásostól."

Egyrészt nem mondtam, hogy bigott vallásos. Azt mondtam, hogy gyakorló katolikus. Még nem ismerem eléggé ahhoz, hogy lássam, hogy ez mennyiben befolyásolja a személyes kapcsolatait és az életvitelét. Ismerek olyan vallásosokat, akik rendszeresen szexelnek házasság előtt.

"Ez olyan, mintha sajtospogácsáért mennék egy autókereskedésbe, és csodálkoznék, hogy ott nem árulnak ilyet."

És mi van, ha nekem a sajtospogácsa is kell, meg az autó is? Nagy a szexigényem ÉS mellette nagy az intimitás- és bizalomigényem. Utóbbival kompatibilis lányt nem találsz akárhol. A legtöbb lány, aki ezt meg tudná adni és csinos, már eleve foglalt, ugyanis sok fiú szereti az olyan lányokat, akikkel jól el lehet mélyíteni egy kapcsolatot, kelendőek az ilyen lányok. Ez nem egy olyan piac, ahol bármennyit válogathatok kedvemre. Nem én állítom össze, hogy mit kérek, abból vagyok kénytelen főzni, ami JUT. Nem én tehetek róla, hogy olyan vékony a közös metszet, hogy nekem ott már nincs hely. Ha az élet úgy működne, ahogy én akarom, nem ide írogatnék, elhiheted. Van ilyen életművész haverom, akinek mindenből a legjobb jut, mert olyan külsőre és olyan környezetben nőtt fel. Nálam az a tapasztalat, hogy nem kapom meg, amit igazán akarok, és évekkel vetem vissza magam, ha nem ragadom meg azt, amit találok.

Utolsó: én nem gondolom, hogy annyira hatalmas és teljesíthetetlen igény lenne rendszeres és kielégítő szexet várni egy párkapcsolatban. Egyébként azt se hiszem el, hogy az a nő, aki ezt megtagadja magától, az boldog.

2019. jan. 18. 12:57
 14/46 anonim ***** válasza:
85%
Esküvőig semmi szex. Két ismerősöm is van, és tartották...
2019. jan. 18. 13:15
 15/46 anonim ***** válasza:
86%

Annyit azért megjegyeznék, hogy nem csak abban különbözhet a hozzáállásotok, hogy van-e szex esküvő előtt, meg hogy kinek mi fér bele. Értem én, amit írsz, meg tudom érteni hogy miért gondolod úgy ahogy, de egy párkapcsolat nem csak rólad szól. A szex nem arról szól, hogy a te igényeidet kielégítse, a lány meg alkalmazkodjon hozzád - szerintem az lenne a lényege, hogy a másiknak örömet okozzunk (ezáltal persze önmagunknak is) és a kapcsolatot erősítsük, ezt persze nem lehet akárhogyan.

"én nem gondolom, hogy annyira hatalmas és teljesíthetetlen igény lenne rendszeres és kielégítő szexet várni egy párkapcsolatban" - Persze, nem teljesíthetetlen igény (bár ezt én nem igénynek nevezném, de mindegy), csak hát neked nem csak ez kell. Másrészt, lehet hogy túl naiv vagyok, de szerintem egyébként sem jó úgy belekezdeni egy párkapcsolatba, hogy az embernek mindenféle igényei vannak, hogy milyen legyen a másik meg a kapcsolat. Persze valamilyen szinten kell hogy legyen egy elképzelése az embernek, de nem jó túlzásokba esni. Olyan lányt valószínűleg úgysem fogsz találni, akivel mindenről ugyanúgy gondolkoztok és pont olyan amilyet te elképzeltél. Ki kell találnod, hogy neked mi a legfontosabb. Amúgy minden párkapcsolatban lehetnek olyan időszakok, amikor valamiért nincs szex, akkor mi lesz veled?

"Egyébként azt se hiszem el, hogy az a nő, aki ezt megtagadja magától, az boldog." Hát, ha hiszed, ha nem, egy ilyen nő ugyanúgy lehet boldog, mint a többiek, ez hozzáállás kérdése. Én is ilyen vagyok.

De hogy a kérdésre válaszoljak, hogy mire számítsál, azt csak úgy tudhatod meg ha megbeszéled vele. Van rá esély, hogy nagyon különböző az elképzelésetek, de akkor is jobb ha ez hamarabb kiderül.

Amiket írtam, azok nem is csak konkrétan erre a szituációra vonatkoznak, csak úgy általánosságban, de muszáj volt leírnom.

2019. jan. 19. 13:11
 16/46 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett veletek, én kíváncsi vagyok! :)
2019. jan. 20. 12:45
 17/46 A kérdező kommentje:
Ha csak ez kell, majd leíom. Csak tartok tőle, hogy fájdalmas lesz, mert az, hogy ez a téma előkerüljön, már egy intimitást feltételez (a lány extrém zárkózott, nagyon nehéz megnyitni). Én legszívesebben már korábban felvetném, de egyszerűen nem lehet, ez nem egy olyan lány.
2019. jan. 20. 15:03
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg ot magat minel jobban. Ezerfelek a katolikusok. Sok katolikus ismerosom van es en mondom neked, mindegyik ugy ertelmezi a szabalyokat, ahogyan neki tetszik. Persze mindegyik kikerne maganak, hogy valaki szerint ok nem igaz katolikusok... Tenyleg nagyon sokfelek, van koztuk elvalt, hutlen, lombik bebis, van aki vart hazassagig a szexszel, van aki nem, van aki vedekezik, van aki mindig kesz a terhessegre. Deritsd ki a te kiszemelted hogy gondolkodik, beszelgess vele sokat.
2019. jan. 20. 15:31
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Lesz vagy már most is van olyan férfi aki meg fogja becsülni azt hogy "vallásos" mi több lehet ő is vallásos és nem fog neki derogálni az ismerkedés akár szex nélkül és nem lesz abszurd gondolat hogy rövidtávon elvegye feleségül...

F32

2019. jan. 20. 17:10
 20/46 anonim ***** válasza:
Hány éves a Lány" egyébként fiatalok vagytok vagy már 30-akárhány évesek?
2019. jan. 20. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!