Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számítsak egy gyakorló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy gyakorló katolikus lánynál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, és van is pozitív elfogultságom a vallásosak iránt (az a tapasztalatom, hogy mélyebb lelkivilággal rendelkeznek, normálisabbak), viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban, hogy rendszeres legyen. Ráadásul van pár nem szokványos igényem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
2019. jan. 18. 00:47
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Én 26, ő 23.
2019. jan. 20. 18:42
 22/46 anonim ***** válasza:
18%

12: "Olyat nem fogsz találni, aki 100%-ig tökéletes és egy húron pendültök minden téren."

Álljon már meg a menet. Egy kapcsolat a szextől lesz PÁRkapcsaolat. Anélkül az ismerkedés vagy barátság. Itt nem arról van szó, hogy mennyire tökéletes párkapcsolatot kap, hanem hogy egyáltalán párkapcsolatnak lesz-e az nevezhető vagy nem.

Kérdező, ezt meg kell kérdezned, és ez egy olyan kérdés, amit az elején tisztázni kell, nincs ezen mit szégyenkezni. Ha ebben nem illetek össze, akkor semmi értelme folytatni az ismerkedést. Arra készülj fel, hogy mivel te nem vagy vallásos, ez őt zavarni fogja, amiatt pedig mégha akar, akkor sem lesz felhőtlen szexuális életetek.

2019. jan. 30. 04:22
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Vasárnaponként eljár templomba, esetleg karácsonykor is. Ha templomi esküvőt akar, neked is meg kell keresztelkedned!

Egyébként volt már barátnőd?

2019. jan. 30. 04:23
 24/46 anonim ***** válasza:
29%

Az hogy egy vallásos lány mennyire nyitott a szexualitásra, nagyban függ a világi nézetétől illetve attól, hogy mennyire vallásos az életében.

Nincs két egyforma hívő ember. Van aki mindent bűnnek tekint, de van akinek csak addig terjed a hit, hogy elmegy vasárnaponként templomba, de az azon kívüli életében pont ugyan olyan életet él mint bárki más.

A vallásban a szex bűnnek minősül házasságon kívül.

Ezért van az, hogy sok igazán vallásos nő nem akar házasságig szexelni. Ezért is mondtam korábban, hogy sokban függ mennyire hiszi el ezeket a teóriákat.

Szerintem a mai fiatalok, gondolok itt 14 év felettiekre, hiába vannak abban a hitben nevelve, hiába járnak templomba, azonosulnak nem hívő társaikkal és pontosan ugyan olyan elcsépelt életet fognak élni, mint ők.

Köztük is ugyan úgy megtalálható a riherongy, mint a többi között.

A mai fiatalság már nem veszi annyira komolyan a dolgokat, mint pár száz évvel ezelőtt. Akkor még nagyobb befolyása volt a szülőnek a gyerekre és az volt, amit a szülő mondott. Ma már aligha tudja a szülő megfogni a gyereket.

Ugyan úgy elcsavarognak, ugyan úgy azt mondják, hogy "megyek, együtt lógok pár haverral", de közbe meg megy a hapsi lakására és szét kefélteti magát.

Viszont ugyan az a mentalitás övezi őket, mint általában a többséget:

Jóképű, helyes, vicces, jó pofa, szószátyár hapsi kell nekik, akikkel nem égnek be a barátaik, barátnőik előtt. Ha olyan vagy, akivel meg nem jelenne veled az utcán sehol, akkor lesheted, hogy bármit is kapsz tőle.

Sajnos erről szól ma a világ: ha nem vagy jó, lehúzhatod magad.

2019. jan. 30. 07:20
 25/46 Karena26 ***** válasza:
89%

#19 Nagyon örülök, hogy férfiként írtál egy másfajta véleményt is, nem csak mindig a "szex a férfi jogos szükséglete" szöveg újabb verzióját. Ennek a hozzászólásnak talán nagyobb súlya van, mint ha csak nők osztják meg a tapasztalataikat, másfajta nézőpontjukat.

Sokan el sem tudják képzelni, milyen sok olyan férfi van a világon, aki értékmérőnek fogja fel azt, ha nincs házasságon kívüli szex! ;)

Kedves kérdező!

A kiirásodból teljes világos, hogy te csupán a saját szemszögedből igyekszel megközelíteni az ezzel a lánnyal való kapcsolat lehetőségét. Csak az a fontos számodra, hogy a szexuális és egyéb szükségleteid kielégítésére megfeleljen neked a párod. Hogy neki mi lenne a jó, TE megfelelő pár lennél-e a számára, az nem téma. Csak nekem fordul fel ettől a szintű énközpontúságtól a gyomrom?!?

Egy biztos: a lány szexualitáshoz való hozzáállásától függetlenül, TE, kedves kérdező, biztos nem felelnél meg NEKI, de most itt nem arra gondolok, hogy másban hisztek, máshogy látjátok a világot! Egy hívő/vallásos ember, legyen akár férfi, akár nő, veled ellentétes célokkal, alapbeállítottsággal áll hozzá a férfi-nő kapcsolathoz: a társának való adás, a "másikért élés", a párjának való örömszerzés, és megfelelés motiválja. Mi, ellentétben veled, és a hozzád hasonló "trendi gondolkodású" emberrel, arra törekszünk, hogy folyamatosan beletegyünk a közös kosárba. Nem mindig csak kivenni akarunk. ;)

2019. jan. 30. 08:17
 26/46 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy neked tetszik, de lehet te nem jönnél be neki :D ne kattogj addig a szex dolgon
2019. jan. 30. 10:12
 27/46 anonim ***** válasza:
71%

"Álljon már meg a menet. Egy kapcsolat a szextől lesz PÁRkapcsaolat."

Hát nem... Ezen logika alapján, akik nem képesek akár egészségi okok miatt szexuális kapcsolatot létesíteni (mert mondjuk az egyik fél baleset miatt deréktól lefele lebénult), akkor ő és a párja, aki így elfogadja és szereti, nem élnek párkapcsolatban...? :)) Elég szélsőséges látásmód. Egyébként a szexualitás nagyon fontos, ezt nem vitattam a válaszomban. Csak megvan a maga helye és nem kell oltárra emelni.

2019. jan. 30. 10:19
 28/46 anonim ***** válasza:
21%
Volt ismerős aki 5 évig volt a barátnőjével. A csaj szűz volt és várni akart. Még csak nem is vallási megfontolásból. A srác 5 évig élt egy olyan kapcsolatban ahol a csók jelentette a legfőbb intimitást. De várt türelemmel. Majd 5 év után dobta a csaj egy másik srácért. Ennyit erről, ne várj senkire!
2019. jan. 30. 13:16
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

27 "Ezen logika alapján, akik nem képesek akár egészségi okok miatt szexuális kapcsolatot létesíteni (mert mondjuk az egyik fél baleset miatt deréktól lefele lebénult), akkor ő és a párja, aki így elfogadja és szereti, nem élnek párkapcsolatban...? :)) "

Ez pontosan így van, ők kapcsolatban élnek, de nem párkapcsolatban. A szexnek nagyon fontos szerepe van abban hogy kialakuljon és fennmaradjon a kötődés, vonzalom, bensőségesség, szeretet. Még biológialag is, a szex közben felszabaduló hormonok módosítják az agyunkat. Nemcsak az élvezet hiánya a probléma, ha nem szexelnek, hanem az előbbiek. Lehet elképesztő nagy szeretetben egymás mellett élni szex nélkül, volt részem ebben is, de az egy másfajta kapcsolat, az inkább barátság, szövetség, közös célok elérésre. Most megy a Freddy Mercury film a mozikban, az jól mutatja mi a különbség a kettő között.

2019. jan. 30. 14:00
 30/46 A kérdező kommentje:

"A kiirásodból teljes világos, hogy te csupán a saját szemszögedből igyekszel megközelíteni az ezzel a lánnyal való kapcsolat lehetőségét. Csak az a fontos számodra, hogy a szexuális és egyéb szükségleteid kielégítésére megfeleljen neked a párod."

Igen, amúgy elfelejtettem odaírni a végére, hogy egy önző, pszichopata állat vagyok, sorozatos erőszakoló és perverz kéjenc. Van a pincében egy csomó lány, akit kloroformmal elkábítottam és lehibernáltam, és néha felolvasztom és megdugom őket, majd utána elektrosokkal és gyógyszerezéssel kitörlöm az emlékeiket. És azért van ez így, mert én GONOSZ vagyok, NAGYONNAGYON GONOSZ, és nincs semmi más tulajdonságom. Jó, szóaba hozta.

"Hogy neki mi lenne a jó, TE megfelelő pár lennél-e a számára, az nem téma."

Valóban nem téma, mert nem erről szól ez a kérdés. Ezt majd eldönti ő. Nyilván lát bennem valamit, ha hajlandó találkozgatni velem.

"Csak nekem fordul fel ettől a szintű énközpontúságtól a gyomrom?!?"

Igen, csak neked fordul fel tőle a gyomrod. Most, hogy kihánytad magad, kedves Karena26, ideje lenne, hogy felszívódjál, és eltűnjél a Nők Lapja fórumára, ahova való vagy, mert a tököm kivan vele, hogy már nem az első kérdésemnél jössz ide kéretlenül játszani az erkölcscsőszt. Keresel valami kérdést, amire rá tudod vetíteni a hisztijeidet és a sérelmeidet, és a másik fejére olvasol olyanokat, amik csak a te fejedben léteznek. Nem vagyok kíváncsi a véleményedre se most, se máskor.

2019. jan. 30. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!