Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számítsak egy gyakorló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy gyakorló katolikus lánynál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, és van is pozitív elfogultságom a vallásosak iránt (az a tapasztalatom, hogy mélyebb lelkivilággal rendelkeznek, normálisabbak), viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban, hogy rendszeres legyen. Ráadásul van pár nem szokványos igényem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
2019. jan. 18. 00:47
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

"Vasárnaponként eljár templomba, esetleg karácsonykor is. Ha templomi esküvőt akar, neked is meg kell keresztelkedned!"

Meg vagyok keresztelkedve. Nem idegen tőlem a vallás, csak a rituálékat és a dogmákat szeretem. Amúgy sok minden szimpatikus a kereszténységben.

"Egyébként volt már barátnőd?"

Egyébként volt.

2019. jan. 30. 18:01
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 25#!

Köszönöm az észrevételed.:)

Egyetértek azzal amit írtál.

2019. jan. 30. 19:35
 33/46 anonim ***** válasza:
41%
Kíméld meg magadtól.
2019. jan. 30. 22:15
 34/46 A kérdező kommentje:
Jól elszórakozol azzal, hogy másik felhasználónévvel benyalsz saját magadnak?
2019. jan. 31. 00:03
 35/46 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb, ha ezt a lánytól kérdezed meg. Milyen viszonyban vagytok? A kérdésben azt írod, hogy tetszik, ez azt jelenti, hogy azon gondolkodsz, hogy elkezdesz neki udvarolni (milyen édesen naiv kifejezés ez 2019-ben), vagy már alakul valami? A katolikus vallás szerint bűn házasság előtt szexelni, de attól, hogy valaki ebben a vallásban hisz, még nem jelenti azt, hogy birkaként követ minden egyes dogmát, elképzelhető, hogy ő nem akar a házasságig várni. Ahogy az is elképzelhető, hogy akar, ezt csak ő tudja neked megmondani. Épp ezért: a legfontosabb a kommunikáció, ez minden kapcsolat legalapabb építőköve.
2019. febr. 17. 08:23
 36/46 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, udvarlok neki, de mivel nagyon zárkózott lány, ezért csak kis lépésekben haladok. Még nem tartunk ott, hogy járnánk, még nem csókoltam meg, de úgy érzem, hamarosan sor kerül rá :)
2019. febr. 17. 19:10
 37/46 anonim ***** válasza:

Na, van valami fejlemény?

Egyébként, miután nagyjából mindenki azt tanácsolta, hogy beszéld meg vele; szerintem logikusabb lenne ezt a beszélgetést még a csók előtt elintézni, vagy legalább valahogy kideríteni hogy nagyjából mit gondol erről a témáról. Minél tovább húzódik ez és minél közelebb kerültök egymáshoz, annál fájdalmasabb lesz ha aztán mégsem összeegyeztethető az elképzelésetek, akár zárkózott a lány akár nem.

2019. febr. 20. 20:27
 38/46 A kérdező kommentje:
A csók már megvolt... úgy-ahogy. Elég sokáig vártam vele, de kiderült, hogy még így is túl korai volt neki. Higgyétek el, ez nem az a lány, akinél ezt a témát csak úgy fel lehetne hozni.
2019. febr. 20. 21:46
 39/46 anonim ***** válasza:

Ne tudom, ha már itt tartotok miért nem jegyezted el?

Én ezt tenném.

Ismwrek egy hasonló lányt.

Ő alegcsodálatosabb a világon.

Ő is komolyan veszi a vallást.

De jelenleg úgy tűnik hogy parkolópályára kerültem.

F/32

2019. febr. 20. 23:36
 40/46 A kérdező kommentje:
Miért nem jegyeztem el? :D Hát mondjuk azért, mert eddig kb. összesen hatszor találkoztam vele? Nem kéne azzal még egy kicsit várni?
2019. febr. 21. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!