Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számítsak egy gyakorló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy gyakorló katolikus lánynál?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, és van is pozitív elfogultságom a vallásosak iránt (az a tapasztalatom, hogy mélyebb lelkivilággal rendelkeznek, normálisabbak), viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban, hogy rendszeres legyen. Ráadásul van pár nem szokványos igényem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
2019. jan. 18. 00:47
1 2 3 4 5
 1/46 Rockarc ***** válasza:
31%

Urban legend. Mind a lelkivilag, mind a sexhez valo hozzaallasuk. En eddig pont forditva tapasztaltam. A vallasos csajok voltak a legbevallalosabbak. Konnyen lehet, hogy meg te fogsz nemet mondani egyket otletere. :)

42F

2019. jan. 18. 00:54
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Ismerd meg a lányt és derítsd ki.

Van aki házasságig vár és a kezed sem fogná meg a szent frigy előtt.

Másnál annyiban teljesül ki a vallás, hogy templomba jár, imádkozik esetleg résztvesz a hitközösség rendezvényein de mellette átlagos életet él.

2019. jan. 18. 00:56
 3/46 A kérdező kommentje:

Első: amúgy vicces, de bennem is felmerült ugyanez. Úgy általában igaz az életre, hogy az, aki a legjobban titkolja, annak vannak a legbetegebb dolgai :d

Annyit tudok, hogy volt már egy kétéves kapcsolata. Nehezen hinném el, hogy két év alatt egymáshoz sem értek...

2019. jan. 18. 01:01
 4/46 anonim ***** válasza:
37%
Nekem már volt vallásos párom, 2 hónapig bírtam. Nem a szexhiány miatt, konkrétan ahhoz képest, hogy megfogadta, hogy házasság előtt nem szexel, 2x lefeküdtünk, sokszor még nekem kellett fékezni :D De mivel a szülei is vallásosak voltak, náluk nem alhattunk együtt, ő sem jöhetett át hozzám éjszakára. Pedig felnőtt ember, 25 éves(csak még egyetemre járt). Mikor volt olyan, hogy hetente egyszer láttuk csak egymást, akkor elköszöntem.
2019. jan. 18. 01:01
 5/46 anonim ***** válasza:
52%
Hany évesek vagytok?
2019. jan. 18. 01:40
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit tudok, hogy volt már egy kétéves kapcsolata. Nehezen hinném el, hogy két év alatt egymáshoz sem értek..."

Az nem jelent semmit. Lehet exem volt nője talán ők is 2-3 évet voltak együtt. Egyszer pettingeltek utána a csajnak olyan bűntudata volt, hogy hetekig imádkozva sírta álomba magát...

2019. jan. 18. 02:37
 7/46 anonim ***** válasza:
17%
Semmi jóra. :)
2019. jan. 18. 08:25
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit tudok, hogy volt már egy kétéves kapcsolata. Nehezen hinném el, hogy két év alatt egymáshoz sem értek..."

Én is katolikus vagyok, volt olyan másfél éves kapcsolatom, ahol nem voltunk együtt. És nem, nem ezért mentünk szét. :D

Mire számíthatsz? Sok beszélgetésre, olykor vitákra, sok szép közös programra... mint minden kapcsolatban.

"viszont nem tudom, hogy hogyan állnak a szexhez, ami nekem létfontosságú egy kapcsolatban"

Szerintem ülj le vele őszintén és beszéld meg. Viszont készülj fel arra, hogy valószínűleg teljesen más a szexualitáshoz való hozzáállásotok. Ebben az esetben pedig jobb, ha külön folytatjátok.

2019. jan. 18. 08:39
 9/46 A kérdező kommentje:
Csodás. Nehogy már egyszer valami jó is történjen velem az életemben...
2019. jan. 18. 11:15
 10/46 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, én két gyakorló katolikus lán,t ismerek. Az egyik 15 évesen vesztette el a szüzességét, azóta volt két hosszabb kapcsolata rendszeres szexszel. A másik lány sem szűz már, hatalmas igénye van a szexre és nyitott is mindenfélére, de állandóan a bűntudatával gyötri a baráját és párhavonta "most akkor nincs szex a házasságigot" játszik vele (ebbe az orál és a kézimunka nincs benne), majd nem bírja tovább és lefekszik a sráccal. A srác meg nem tudja, mit kezdjen ezzel.

De két emberből nem tudom, milyen következtetést lehet levonni...

Szerintem beszéld meg vele a dolgot.

2019. jan. 18. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!