Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki 23 feletti és katolikus, és szeretne családot?
Van, én ismerek többet is.
Amúgy közösségbe érdemes járni, a legtöbb ismerősöm ott találta meg a párját.
"Igen ez is fontos, a hit, közös nevező, ugyanolyan alaprol indulni."
Ezt most komolyan?
Elárulnád mégis miért fontos? Ez jellemzi az ember természetét a viselkedését az érzéseit a kinézetét a szokásait? (bigott buta embereknél még jellemezheti is..)
Egyébként 23 feletti vagyok, katolikus is elvileg, de nem vallásos és szeretnék családot. Viszont ha a párom, vagy a kiszemeltem szédíteni akarna vallási maszlaggal, na azt nem tűrném el.
"Elárulnád mégis miért fontos? Ez jellemzi az ember természetét a viselkedését az érzéseit a kinézetét a szokásait?"
Nekem is fontos. Pl., hogy a legegyszerűbbet mondjam, egyáltalán nem mindegy, hogy a gyereknevelésben milyen nézeteket vall a másik.
Itt nem arról van szó, hogy egy nem hívő nem lehet már jó ember. Egy nem vallásos is ugyanúgy lehet csodálatos ember! Viszont, ha valakivel össze szeretném kötni az életemet, akkor nem árt, ha ugyanazt valljuk a családról, házasságról és a célokról.
"Nekem is fontos. Pl., hogy a legegyszerűbbet mondjam, egyáltalán nem mindegy, hogy a gyereknevelésben milyen nézeteket vall a másik"
Az egyik legrosszabb amit lehet tenni egy szegény gyerekkel, hogy buta vallásos bigottnak nevelik. Majd ha már lesz annyi idős ő dönthesse már el.
"Viszont, ha valakivel össze szeretném kötni az életemet, akkor nem árt, ha ugyanazt valljuk a családról, házasságról és a célokról."
Ahham, szóval a családról és a házasságról csak akkor lehet egyetértés két ember között ha mind a kettő hívő. Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!