Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél ennyire a srác, hogy lefekszem mással?
Még nem járunk, csak randizgatunk.
Tény, hogy sok ajánlatot kapok, de engem az ilyen pasik nekm érdekelnek, csak rohoqok a szövegeiken legtöbbször, és soha nem feküdnék le egyikkel sem. De a srác volt már, hogy mondta, hogy ugyis igent mondok majd valamelyikre, mert így túl nagy kísértésnek vagyok kitéve. Most épp nyaralok, és már előtte is szoba került ez, hogy biztos ott is lesz valami ilyen eset, meg amikor írok neki, egyből már válaszol is, mintha csak erre várna.
Mielőtt valaki felreertene, nem idegesít ezzel egyáltalán, egyszerűen csak szeretném valahogy a tudtára adni, hogy nekem csakis ő kell. :))
Tesómnak ilyen palija volt, és a tag már rám is féltékeny volt, meg apámra is, azaz minden olyan emberre akinek szerszám volt a lába között.
# 4 ha zavarnak a válaszok minek teszed fel a kérdést? :D
Mert önbizalom hiányos, kisebbségi komplexusos, betegesen féltékeny, lelki nyomorék(már bocsánat)...
Egy kapcsolat alapja a bizalom, ő nem bízik benned, ezek után nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!