Mi a véleményetek? Hogyan gyónjam meg? Segítség?!!
Megszeretném gyónni a maszturbációt, de hogyan?????
Mit mondjak: a)Paráználkodás,b)Tisztátalan viselkedés, c)Tisztátalan cselekedet..
Vagy mit javasoltok?Egyéb? Nem akarom, hogy kínos legyen...
Komoly válaszokat kérek:)
Kösz..
Egyedül Jézus tudja neked megbocsájtani a bűnt és ráadásul bárhol/bármikor.
Szépen bemész a kis szobácskádba, bezárod az ajtót (ha be lehet zárni), letérdelsz, és kiáltasz hozzá teljes szívedből! Kérd, hogy bocsássa meg a bűneidet.
.
"Öldököljétek meg azért a ti földi tagjaitokat, paráznaságot, TISZTÁTALANSÁGOT, BUJASÁGOT, GONOSZ KÍVÁNSÁGOT és a FÖSVÉNYSÉGET, a mi BÁLVÁNYIMÁDÁS;"
Kolossébeliekhez írt levél 3:5
Érdekes, hogy a BÁLVÁNYIMÁDÁS szót használja a fösvényességre. Mintha itt mszturbálásról lenne szó...
Tehát D) Fösvénység
Hát kösz a választ, de nem..erre gondoltam...:)Tudod Jézustól már bocsánatot kértem,de ő meghagyta, hogy a földön is meg kell gyónni!
,,Mert amit megbocsájtotok a földön meglesz bocsájtva a Mennyben is..amit nem..."tovább tudod:)
Más javaslat?
El vagy tévedve kedves kérdező...:
Máté Evangyélioma 16. rész:
18. De én is mondom néked, hogy te Péter vagy, és ezen a kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat, és a pokol kapui sem vesznek rajta diadalmat.
19. És néked adom a mennyek országának kulcsait; és a mit megkötsz a földön, a mennyekben is kötve lészen; és a mit megoldasz a földön, a mennyekben is oldva lészen.
Hát amúgy meg nagyon szívesen a választ.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? És, hogy fogtál-e már a kezedben Bibliát? Tudod úgy, hogy amit olvastál azt meg is értetted...
Előző vagyok, bocsánat, megbolondult a telefonom, és egy másik kérdéshez szánt válaszomat küldte el...
Kedves tattila! A kérdés nem az volt, hogy kell-e papnak gyónni! A kérdező hite szerint kell, és Jézus azt is meghagyta, hogy "Legyen nektek a hitetek szerint"...
Kérdező: sajnos nincs ötletem, nemigen lehet ezt megfelelően körülírni...
Kár, hogy törölve lett a válaszom.
Pedig olyan izgi volt :D
ááááh:)
Leírom akkor a száraz valóságot mindenféle mellébeszélés nélkül.
Gyónd meg azt, hogy: maszturbáltál! Minek mellébeszélni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!