Mi a véleményetek? Hogyan gyónjam meg? Segítség?!!
Megszeretném gyónni a maszturbációt, de hogyan?????
Mit mondjak: a)Paráználkodás,b)Tisztátalan viselkedés, c)Tisztátalan cselekedet..
Vagy mit javasoltok?Egyéb? Nem akarom, hogy kínos legyen...
Komoly válaszokat kérek:)
Kösz..
Miért lenne bűn az önkielégítés?
Jézus is volt kamasz, Ő is átment a kamaszok "problémás" időszakán, ahol dúlnak a hormonok, csak ő vallásosabb nevelést kapott a zsidóktól. Biztosan Ő is foglalkozott a testével, ember volt, mint mi, megnézte magát pucéran.
Mit kell meggyónni, hogy elélveztél a zsebkendőbe? Ha a gyermeked ezt szégyellné előtted, mint apja előtt, te mit szólnál hozzá? Én mosolyognék egyet rajta, hogy még kamasz a gyermekem. 26 vagyok, az én nézőpontomból ezek semmi problémák. Ember vagy, viselkedj ember módjára!
Mondd ezt: paráználkodtam egyedül.
Ne forogj a bűn körül.
Az ember olyan, hogyha valamilyen területen nincs kontroll, akkor túlzásokba esik. A túlzott maszturbáció pedig komoly gondokat okozhat lelkileg.
Hallgasd meg a [link] oldalon az uccsó, 2006.05.30-as előadást, ott van szó a dologról, mentálhigénés-pap előadásában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!