Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek? Hogyan...

Mi a véleményetek? Hogyan gyónjam meg? Segítség?!!

Figyelt kérdés

Megszeretném gyónni a maszturbációt, de hogyan?????

Mit mondjak: a)Paráználkodás,b)Tisztátalan viselkedés, c)Tisztátalan cselekedet..

Vagy mit javasoltok?Egyéb? Nem akarom, hogy kínos legyen...

Komoly válaszokat kérek:)

Kösz..

2013. okt. 22. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne bűn az önkielégítés?

Jézus is volt kamasz, Ő is átment a kamaszok "problémás" időszakán, ahol dúlnak a hormonok, csak ő vallásosabb nevelést kapott a zsidóktól. Biztosan Ő is foglalkozott a testével, ember volt, mint mi, megnézte magát pucéran.

Mit kell meggyónni, hogy elélveztél a zsebkendőbe? Ha a gyermeked ezt szégyellné előtted, mint apja előtt, te mit szólnál hozzá? Én mosolyognék egyet rajta, hogy még kamasz a gyermekem. 26 vagyok, az én nézőpontomból ezek semmi problémák. Ember vagy, viselkedj ember módjára!

2013. okt. 23. 18:39
 12/13 anonim válasza:
En is ilyen helyzetbe vagyok kedves kerdezo es en ilyenkor egy lazább paphoz megyek gyónni es en azt szoktam mondani hogy paraznalkdtam
2013. nov. 1. 06:48
 13/13 Anxo ***** válasza:

Mondd ezt: paráználkodtam egyedül.

Ne forogj a bűn körül.

Az ember olyan, hogyha valamilyen területen nincs kontroll, akkor túlzásokba esik. A túlzott maszturbáció pedig komoly gondokat okozhat lelkileg.

Hallgasd meg a [link] oldalon az uccsó, 2006.05.30-as előadást, ott van szó a dologról, mentálhigénés-pap előadásában.

2014. febr. 2. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!