Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lányként hogy tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként hogy tovább?

Figyelt kérdés

23 éves csúnya lány vagyok. Próbáltam javítani a külsőmön(értsd edzek, ápolt vagyok, sminkelek, figyelek az öltözködésemre, stb). Mégsem vagyok szép, ezt el kell fogadnom.

Azonban a mai világban ez rányomja az ismerkedésre a bélyeget. Bulikban nem jönnek oda hozzám a fiúk, egyetemen a barátnőimmel beszélgetnek, hiába vagyok jófej=nem egy pasi mondta, miután megismert, hogy különleges a személyiségem(csakhát finom utalásokat kaptam, hogy a külsőm nem jön be nekik ).

A lényeg, hogy elhatároztam, hogy neten ismerkednék, és a számomra szimpatikus fiúkat bejelölöm. Na ez meg is történt, egyik sem jelölt vissza. :)

Pedig van, amelyikkel egy városban lakom, és köszönünk is egymásnak.

Számomra ez roppant megalázó.

Nem tehetek róla, hogy nem születtem szépnek, de kihozom amit tudok magamból. Mégis mit tehetnék? Nem otthon ülök és sírok, mégis ezt kapom.

Mielőtt írnátok, nem, nem a tipikus macsó rosszfiúk jönnek be. A lécet is leraktam.

Elvárásaim vannak, hogy ne legyen elhízott, ápolt legyen, ne legyen hosszú a körme, stb, de ezek az igényesség jelei(egy fiú akart velem járni, az is ápolatlan volt9).

Mit tehetnék még? Nem privát üziket kérek, hanem tanácsot, hogy ki mit tenne a helyemben.

2018. dec. 23. 12:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
43%

Ez a sok lepontozás azért megér egy misét...

Ha azt ajánlják, gyúrjon az önbizalomra, lepontozzák.

Ha azt mondják, próbáljon sminkelni, új ruhákat hordani, lepontozzák.

Ha azt írják, talán nem is ronda, lepontozzák.

Ha azt mondják, talán a hozzáállásával van baj, lepontozzák.

Az addig oké, hogy a férfiaknak nem jár ingyen szex - de a nőknek ugyanúgy nem jár ingyen tökéletes kapcsolat sem. Néha igenis tenni kell azért, hogy kelendőbb legyen az ember lánya. Még ha néhány frusztrált nőci le is pontozza a hasznos válaszokat.

2018. dec. 23. 16:52
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

Nőként mindig könnyebb a dolgod, mint egy férfinak, aki nem szép. Mert megteheted, hogy qvásra veszed a ruházatod és sokan rádcuppanak.

De egy pasi?Mit csináljon?

Egyébként a hasonló a hasonlót vonzza, ergo biztos volt akinek bejöttél, csak nem tetszett neked, mert te is csak a külsejét nézted.

2018. dec. 23. 16:57
 33/50 anonim válasza:
0%
Csúnya pasit találnál, csak az neked nem kell valószínűleg, itt van a problémâd.
2018. dec. 23. 17:49
 34/50 anonim ***** válasza:
13%
Csúnya lányok, írjatok!
2018. dec. 23. 17:51
 35/50 anonim ***** válasza:
az, hogy figyelsz az öltözködésre, nem biztos, hogy jól is csinálod. sminkelni meg nem kell, attól csak csúnya leszel (az idő múlásával) nem biztos, hogy csúnya vagy, csak nem találtad meg a neked való stílust ami hozzád passzol, sokat írtam erről sokaknak, sokak hülyeségnek találták sokak nem de már nem írom le mert hosszú.
2018. dec. 23. 18:48
 36/50 anonim ***** válasza:
11%
A magát csúnyának nevező lányok 99%-a csak a "áá, nem is", "de te gyönyörű vagy", és hasonló bókokra vágyik.
2018. dec. 23. 18:48
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a szépség relatív, sok szép nőnek mondott valójában mű, és agyon szépítkezett instababa. De a relatíve szépek se örökké lesznek szépek, az idő haladtával elmúlik úgy, mint a szerelem. Lehet lepontozni.
2018. dec. 23. 19:42
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rád nem arcocskával. Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
2018. dec. 23. 20:38
 39/50 Rockarc ***** válasza:
40%

Hat azert lattam mar csodakat. Ha egy Radics Gigi-bol, akit meg lehet nezni, hogyan nezett ki meg mielott befutott ezt ki tudtak hozni, akkor leginkabb csak stylist kerdese, hogy elerd a hataraid. Az oltozkodes detto, erdemes a hozzad legkozelebb allo stilust valasztani, es abban kiteljesedni.

De ezek foleg kulsosegek. Ha teged ennyire foglalkoztat, akkor erdemes lehet egy ratermett szakember velemenyet kikerni, egyszeri alkalom, kifizeted es egy eletre tudod majd hasznositani. Esetleg meg valami tanfolyam is bejatszhat, ha ugy gondolod magad is meg tudod ugrani a lecet.

Olyat meg nem lattam, hogy valakin a hosszu haj rontott volna, tehat ha nem eletidegen toled, akkor azt erdemes abszolvalni. A tobbibol nekem az jon le, hogy a belso ertekek teren eleg jol allsz, szoval fel a fejjel. Meg egy dolog, mielott a lepontozok nekem esnek, hogy az ido neked dolgozik, ahogy oregednek az emberek, egyre csokken a kulonbseg a szepek es a csunyak kozott.

Egyebkent meg nyugodtan probalkozz tovabb. Esetleg a fenykepeidet nezd at, esetleg egy olyan baratnoddel, akinek van erzeke hozza, mert nagyon sokan hasznalnak rossz kepeket. Szemelyes pelda, egy hosszabb chat es fenykep csere utan en is filoztam, hogy akarok-e sajat oreganyammal randizni, de vegul ugy dontottem van annyira kellemes szemelyisege, hogy igen. Basszus, nem viccelek azon a kepen legalabb 10-15 evvel idosebbnek latszott, komolyan nezett, de csinos volt. Eloben meg egy energiabomba, mosolygos, csinos no. Szoval nem bantam meg. ;)

42F

2018. dec. 23. 22:53
 40/50 anonim ***** válasza:
70%
Nem ártana elmenned egy pszichológushoz - nem bántásként mondom, nekem sokat segített. Nemcsak párkeresésben, hanem az élet többi területén is. Hasonló helyzetben voltam... mondjuk nálam betegség miatti, nehezen leadható túlsúly és emellé nem túl szép arc kombó problémám volt. Vagyis felszínileg, mert aztán az órák alapján egyre inkább láttam, hogy oké, az is nyilván hátráltat az ismerkedésben, de sokkal jobban rányomja a bélyegét nálam mindenre az önbizalomhiány, a kényszeres dolgaim, az, hogy szemkontaktust kerülve járok mindenhol, hogy a családtól folyamatosan csak fikázást kaptam és hogy részint a nevelésem miatt meg az introvertáltságom miatt nem tudtam beilleszkedni suliban... ahogy ezekre rájöttem, úgy lettem egyre felszabadultabb, főleg miután tudatosan tettem egyes dolgokért (pl. egyetemen direkt kerestem a lehetőséget, hogy közönség előtt beszélhessek, mert az volt az egyik legnagyobb mumusom, meg random beszélgetéseket kezdeményeztem idegenekkel utcán, boltban)... és ez a kisugárzásbeli változás nagyon sokat segített. Emiatt tudtam jó munkahelyen elhelyezkedni, párkapcsolatot kialakítani stb.
2018. dec. 23. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!