Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként szerelmes vagyok egy másik lányba. Hogyan tovább? 15/L

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, most ballagtunk, de hál'isten nyáron is sokat látom. Egyszerűen lehetetlen nem szeretni, testileg is vonzódom hozzá, egyszerűen gyönyörű. Olyan, mint egy kis tündér. Nem írom le a külsejét, elég annyi, hogy lélegzetelállítóan szép. Emellett nagyon kedves, megértő, és mindenkit meghallgat, de sajnos már több fiúval is járt (mondom, hogy lehetetlen nem szeretni, ezt mások is észreveszik). Imádom nézni, ahogy beszél, a gesztusait, ahogy jár, mikor nevet... nagyon szép. :)

Nem vagyunk annyira jóban, csak egyszerűen osztálytársak, de mindig kedves velem, meghallgat. Volt olyan is, hogy követtem távolról, mikor ment haza. Egyszer elloptam a hajpántáját, mert olyan finom illata volt, de pár nap múlva visszatettem oda, ahonnan elvettem, szóval nem lett belőle komolyabb gond. Más középiskolába megyünk, és félek hogy nem láthatom és elveszítem. Így is csak az osztály miatt találkozunk.

Ti elmondanátok őszintén az érzéseiteket, vagy titkolnátok? Nagyon félek attól, hogy nem viszonozza.

Mit tennétek?

Csak normális válaszokat, és minél többet. :)

2010. júl. 7. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
előre
2010. júl. 7. 18:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez tömör volt, de köszönöm. :)
2010. júl. 7. 18:05
 3/13 A kérdező kommentje:
csak normálisn, légyszi '-.-
2010. júl. 7. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Hmm... Hát én ilyenkor szerintem elmondanám neki, hogy megkedveltem (a szó általános értelmében), s nem szeretném ha egy normális emberrel nem találkozhatnék többet. S fel is hoznám pár jó tulajdonságát, amiket én remeknek tartok, s ami miatt úgy érzem, hogy van még mit tanulnom tőle, s ebben a kapcsolattartás is segítene... Szerintem örülne, neki, hogy megtiszteled azzal, hogy kiemeled a jó tulajdonságait, s kapcsolatban maradhatnátok (mint barátnők)... Sajnállak, de hát gondolom te is érzed, hogy elég reménytelen a helyzeted, s csak késleltetni tudod. Bár... Ki tudja.. Idővel.. :) Sok sikert!
2010. júl. 7. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
én nem mondanám el neki,mivel szerintem megijjedne...meg,hogy ő nem lányokhoz vonzódik..
2010. júl. 7. 18:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két normális választ :)
2010. júl. 7. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalataim szerint igen, elmondanám neki, mit érzek - de ehhez egy baráti, teljesen őszinte kapcsolat kell. Nem szabad fejjel rohanni a falnak, van, aki a megdöbbenését durvasággal párosítja. És a nem mindig nemet jelent. Ez fontos.

Én mindig őszinte voltam, és mások is díjazták az őszinteséget. Előfordult már, hogy egy leányzó fél évre mosolyszünetet rendelt el, aztán mégiscsak zavarta, hogy olyan hirtelen bántón válaszolt, nem hitte el, hogy a visszautasítást tisztán megértettem.

Te tudod, milyen személyiség ő: képzeld el, hogyan reagálna [más esetben hogyan reagált hasonló "témájú" (nem tudok jobb szót) dologra, magáról a homoszexualitásról vagy meleg emberekről mi a véleménye, stb.].

És ha minden rendben van, akkor érdemes nyitnod. Ha tudod, hogy nincs valami jó véleménnyel, esetleg ellenséges, nem jó dolog nyitni. Légy óvatos. Sajnos muszáj. De sok sikert, remélem, kedves és nem csapkod félelmében. :/

Viszont készülj fel arra, hogy nagy eséllyel ez csak egy gesztus lesz (mint mondtad, fiúkkal volt kapcsolata).

18/L

2010. júl. 7. 18:17
 8/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem, valamennyire biztosan megijedne, de megpróbálná leplezni, mert mindig kedves, csak egyszerűen attól félek, hogy ezek után (ha elutasít) nem tud majd ugyanúgy nézni rám, mint előtte. Utolsó válaszoló, nagyon köszööm. :)
2010. júl. 7. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nehéz ügy.:)De szerintem ha mindig kedves veled és meghallgat, akkor elmondhatod neki az érzéseidet.

A félelem mindig benne van az emberben, hogy "mi van ha nem viszonozza az érzéseimet". De itt azt kéne átgondolnod, hogy melyik a jobb, ha magadba fojtod az érzelmeket és még csak esélyt sem adsz magadnak az esetleges viszonzásra, vagy elmondod neki őket és talán viszonozza.:)

Mert ha elmondod akkor legalább van valami esély a dologra, de ha nem akkor semmi..:/

Ha pedig visszautasít akkor legalább megpróbáltad, és előbb utóbb jön valaki más.:)

2010. júl. 7. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hozd fel a témát,és először találj ki valami ehhez kapcsolódó sztorit.Ismerek egy olyan ... de ne áruld el ,hogy rólad van szó,csak ha látod,hogyan reagál rá.
2010. júl. 7. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!