Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevehető egy férfin, hogy szerelmes belém? (Úgy, hogy nem a párom, csak a közelemben van)
Milyen jelei vannak?
Megadok pár szempontot, érdeklne, szerintetek ez jel-e?
- hónapok óta állandóan felhív telefonon (általában hivatkozik valamire, segítséget kér valamivel kapcsolatban, de volt már szimpla hogy vagy is)
- ha találkozunk vagy oda jön , azonnal kérdezi mi újság, és úgy érzem, hiába ülnek mellettem még 3-an a kérdése, az érdeklődése csak nekem szól
- ha rám néz, néha mélyen a szemembe néz, vagy épp kedvesen rámmosolyog
- volt arra példa, hogy más férfival csevegtem, mellettem ült, erre a férfi említést tett és máris összekombinált minket, holott erről szó nem volt, barátom volt csak az illető
És ami még fontos:
elmondtam már, hogy fontos nekem. Valahogyan átléptük a témát, ami az én hibám volt, mert ő akart róla beszélni, de hárítottam. Ez hónapokkal ezelőtt volt, de mégis érdeklődő. Nem rémült meg ettől.
Szerintem találj egy olyan pillanatot amikor kettesben vagytok és tudtok beszélni az ilyen dolgokról.
Ja és ha adott ez a helyzet, ne lépj tovább rajta;) Legyetek felnőttek és beszéljétek meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!