Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél lányként, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél lányként, ha a pasi az első randin kissé betegesen jelenne meg, de a személyisége meggyőzne? (leírásban tovább)

Figyelt kérdés
De egy hirtelen pillanatban eléggé rosszul érezné magát a pasi, és elrohanna, mert hánynia kell. Nem az alkohol miatt, hanem azért, mert beteg. Aztán visszajönne, és elnézést kérne tőled. Erre hogy reagálnál ebben a szituációban?
2014. dec. 11. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Én elgondolkoznék, mennyire érett felnőtt az, aki képtelen eldönteni, elég beteg-e ahhoz, hogy le kelljen mondani egy találkozót. Egyikünknek sem élvezetes, ha ő ennyire beteg. Engem nem győzne meg ezzel a performansszal.
2014. dec. 11. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy. Én komplett hősként tekintenék rá, amiért ér neki annyit már az első randink, hogy betegen eljön.
2014. dec. 11. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Undorító én tuti ott hagynám! már csak az hiányzik hogy leokádja a cuccaimat :o

17/l

2014. dec. 11. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
ahhh értem, nekem is hányingerem van a legtöbb luvnyától,átérzem,ezt a szimbolikát.
2014. dec. 11. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Remélem a képedbe hányt..lol
2014. dec. 11. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem sokat tennék. Sajnálnám, hogy beteg és plusz pont lenne, hogy még így is találkozni akart velem.
2014. dec. 11. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, előfordul.
2014. dec. 11. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Eltörne a gondoskodási ösztönöm és megszeretgetném :)
2014. dec. 11. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg ezt semlegesen kezelni. Nem kell megsajnálni sem, meg lehúzni sem emiatt. Te is lehetsz beteg bármikor. Maximum annyit tehetsz, hogy nem nyújtod el a randit, hátha nehezére esik a dolog. Esetleg kérdezd meg, hogy mi baja, és ha fertőző, az viszont para, mert azért illik annyira tekintettel lenni az emberre, hogy nem fertőz meg, és inkáb elhalasztja, amíg kigyógyul. (Tippre inkább rák lehet, de lehet, hogy csak túlzottan bennem van, hogy egyik rokon most jár kemoterápiára.)
2015. márc. 14. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!