Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi első randi után, tényleg el tudja dönteni, tudja érezni, hogy beleszerethet-e majd idővel a másikba?
Barátnőmnek udvarolt egy srác 8 hónapig a neten...Mire a taliig eljutottak webcamoztak, látták egymást, minden nap cseteltek stb..Majd eljött a tényleges randi...ahol barátnőm elmondása szerint, jól érezték magukat és tök happy-n váltak el.Szex nem történt. Majd a srác eltűnt hetekre, mire a barátnőm rákérdezett és ezt a választ kapta skypeon:
"Z: nem vagyok beléd szerelmes, de kedvellek :)
T: miért, te egy tali után szerelmes szoktál lenni?
Z: nem...de érzem h nem tudnék, hosszú távon nem az esetem vagy azért"
Mivel én nem vagyok a pasik nagy szakértője, ebben én nem tudok neki segíteni, így az itteni férfiakt kérném, hogy értelmezzék mi lehetett a tag problémája és mit jelent a hosszútávon illetve akkor minek udvarolt 8 hónapig. Gondolom tudnia kellett, kivel találkozik, ha szinte minden nap webcamoztak.
Köszönöm a válaszokat.
Elég érdekes helyzet állt elő itt a barátnődnél.
Teljesen más azért neten keresztül tartani a kapcsolatot, ismerkedni mint élőben.
Nekem is volt több olyan eset amikor neten ismerkedtem és mindkét lány bejött, de amikor találkoztunk akkor már csak az egyik volt szimpatikus nekem.
Teljesen más reakciót váltanak ki az emberekből azok a dolgok amiket látunk a másikról, a nem verbális jelek.
A nők ezeket jobban látják, de a férfiak is képesek felismerni ezeket.
Tényleg változó ez a dolog, hogy ki hogyan ítél meg valakit első látásra.
Mindig azt mondják, hogy az első benyomás a legfontosabb. Amondó vagyok, hogy némelyik embernek idő kell ahhoz, hogy megnyíljon és megmutassa önmagát.
Az első válaszolóhoz hasonlóan én is elég hamar el tudom dönteni, hogy az az adott lánnyal jól tudnék-e kijönni.
Mondjuk volt már olyan, hogy az elején nem tetszett a lány, de idővel megkedveltem, ezért is vallom azt, hogy mindenkinek jár egy esély arra, hogy a másik megismerje és az ismertek alapján döntsön.
A felszínességet meg nagyon nem szeretem, de ez már egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!