Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi első randi után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi első randi után, tényleg el tudja dönteni, tudja érezni, hogy beleszerethet-e majd idővel a másikba?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek udvarolt egy srác 8 hónapig a neten...Mire a taliig eljutottak webcamoztak, látták egymást, minden nap cseteltek stb..Majd eljött a tényleges randi...ahol barátnőm elmondása szerint, jól érezték magukat és tök happy-n váltak el.Szex nem történt. Majd a srác eltűnt hetekre, mire a barátnőm rákérdezett és ezt a választ kapta skypeon:

"Z: nem vagyok beléd szerelmes, de kedvellek :)

T: miért, te egy tali után szerelmes szoktál lenni?

Z: nem...de érzem h nem tudnék, hosszú távon nem az esetem vagy azért"

Mivel én nem vagyok a pasik nagy szakértője, ebben én nem tudok neki segíteni, így az itteni férfiakt kérném, hogy értelmezzék mi lehetett a tag problémája és mit jelent a hosszútávon illetve akkor minek udvarolt 8 hónapig. Gondolom tudnia kellett, kivel találkozik, ha szinte minden nap webcamoztak.

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 10. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Passz, hogy másoknál hogy van. Én elég hamar el tudom dönteni, hogy tudnám e szeretni az adott lányt, lehet másnak több idő kell rá
2014. dec. 10. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Megesik, hogy élőben nem olyan valaki, mint amit elképzeltünk, vagy annyira nem jött be a srácnak a barátnőd, de adott neki egy esélyt a személyes találkozásra, vagy közben ismerkedett másokkal is, és volt, aki jobban tetszett neki stb., ezerféle oka lehet. Én lányokkal szoktam úgy járni, hogy elsőre közlik, hogy nem éreznek irántam semmit, nekem meg több idő kell, én nem tudok azonnal beleszeretni senkibe.
2014. dec. 10. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes helyzet állt elő itt a barátnődnél.

Teljesen más azért neten keresztül tartani a kapcsolatot, ismerkedni mint élőben.

Nekem is volt több olyan eset amikor neten ismerkedtem és mindkét lány bejött, de amikor találkoztunk akkor már csak az egyik volt szimpatikus nekem.

Teljesen más reakciót váltanak ki az emberekből azok a dolgok amiket látunk a másikról, a nem verbális jelek.

A nők ezeket jobban látják, de a férfiak is képesek felismerni ezeket.

Tényleg változó ez a dolog, hogy ki hogyan ítél meg valakit első látásra.

Mindig azt mondják, hogy az első benyomás a legfontosabb. Amondó vagyok, hogy némelyik embernek idő kell ahhoz, hogy megnyíljon és megmutassa önmagát.

Az első válaszolóhoz hasonlóan én is elég hamar el tudom dönteni, hogy az az adott lánnyal jól tudnék-e kijönni.

Mondjuk volt már olyan, hogy az elején nem tetszett a lány, de idővel megkedveltem, ezért is vallom azt, hogy mindenkinek jár egy esély arra, hogy a másik megismerje és az ismertek alapján döntsön.

A felszínességet meg nagyon nem szeretem, de ez már egy másik téma.

2014. dec. 10. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát a srác kezdett vele a neten. A webcam nem nagyon tud csalni. Meg akkor minek feccölt bele 8 hónapot a semmibe? Én sem vagyok a pasik nagy szakértője az biztos :D
2014. dec. 10. 21:34
 5/9 A kérdező kommentje:
De a barátnőm azt is hozzátette, hogy a srácnak a mai napig nincs barátnője és azt írta neki, hogy még mindig nem akar kapcsolatot sem. Ez is később derült ki állítólag, mármint, hogy nem akar kötöttséget. Én azt nem értem, ha valaki úgysem akar komolyat, miért tol bele 3/4 évet valamibe... Felfoghatatlan :)
2014. dec. 10. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nem mindig mondanak igazat. Pl. én is jártam már úgy, hogy a csaj állítólag nem akart komolyabb kapcsolatot, és engem lerázott, nemsokára meg összejött egy másik sráccal. Lehet, hogy nem jött be neki a barátnőd, de nem akarta őt megbántani, így megpróbálta "kegyes hazugságokkal" lerázni. Ilyen hosszú idő alatt azért az érzelmek is jelentősen megváltozhatnak, meg ugye normál esetben egy csomó emberrel találkozik mindenki, és lehet, hogy a srác talált jobbat vagy jobbnak tűnőt.
2014. dec. 10. 21:41
 7/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm külsőre egy bomba csaj. Nem hiszem, hogy ezzel lett volna gond. Nem véletlenül találta meg a srác a neten és írogatott neki. Barátnőmnek ez a fiú az elején nem is tetszett, nem volt esete, de kitartó volt és ez megtetszett neki,,,így belement az ismerkedésbe. Viszont azt tudni kell, hogy a srácnak nagyon gyerekes doglai voltak és barátnőm nem egy szolgalelkű , tűrő típus...Kemény kiosztásokat letolt a srácnak online...azt mesélte...:)) Úgyhogy, lehet ezen vérzett el :D Szerintem nincs miért bánkódnia...Csak az lett a veszte, hogy megszerette közben ezt a "fiút" :D Férfinek nem nevezném :D Láttam, nekem metroszexuális :D
2014. dec. 10. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen más az online kommunikáció, mint a személyes. Simán el tudom képzelni, hogy élőben nem jött be neki annyira, mint a neten. Én személy szerint el tudom dönteni valakiről első látásra, hogy tudnék e szerelmes lenni belé vagy sem, de ennek is vannak fokozatai. Nyilván ha lefekszem valakivel, aki amúgy nem különösebben érdekel, akkor pár hónap után kialakul egy kötődés, amit szintén lehet szerelemnek nevezni, de mégsem ugyanaz a kettő. 29f
2015. márc. 14. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:
A metroszexuális az nem az a metrón dörgölődző típus vagy micsoda? :D Mindegy, sokat ittam, már nem tudom kontrollálni a humor központomat. :D
2015. márc. 14. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!