Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randin hogy es mit? Lent reszletezem.
Figyelt kérdés
Egy csajjal beszelgetek mar egy ideje, neten ismerkedtunk, es szombaton talalkozni fogunk.
Mikor talalkozunk, koszonesnel be kell mutatkozni? Kell a kezfogas is? Hogy illik ezt?
Mik azok, amikre figyelnem kell?
Elso alkalimmal meg felejtos a puszi, igaz?
Mindketten 18 evesek vagyunk, en meg sosem voltam randin.
Minden jotanacsot elfogadok.
2014. dec. 4. 22:52
1/8 anonim válasza:
ne kezet fogj vele hanem puszild meg amikor találkoztok abba még nincs semmi
2/8 A kérdező kommentje:
Elsore nem korai a puszi? Hisz addig meg nem talalkozram vele. Kezfogas az elso testi kontaktus miatt jo, minnel hamarabb, annal jobb, nem? Igy kesobb sem idegen neki ha hozzaerek.
2014. dec. 4. 23:05
3/8 anonim válasza:
Puszi arcra mond ,hogy még nem éreztél ilyen finom és puha arcot a szádbál vagy valami olyat amit nem sokan mondanak pl ne ilyet ,hogy JÓ AZ ILLATOD 😃😃
4/8 anonim válasza:
Végig legyel ramenős de közbe lássa ,hogy nem csak megdugni akarod és ha már benne vagytok a cuccosba akkor dícsérd meg a melleit
5/8 anonim válasza:
Ja és virágyot ne azt visz mindenki legyél 1edi
Kreatív én pl volt ,hogy arany nakláncit vittem elsőre fontos ,hogy sokat bókolj ha akarsz még valamit tudni írj üzzzzit csáááá !️️!
6/8 Vadkorte81 válasza:
A lenyeg az hogy ne gorcsolj,legy spontan es oszinte...hogy viszel e ajandekot az rajtad mulik,csak olyat vigyel ami nem gatolja majd semmiben...pl setalashoz ne vegyel neki egy 2 meteres pluss macit,vagy viragot...Tervezd el a programot,es meg egyszer..legy oszinte es vicces...es amit az elottemlevok irtak.A nok hiuak,szeretik ha dicserik oket...de csak finoman es telleg oszinten mert megerzik az atbaszasszagot.Probalj olyan dolgot valasztani ami eredeti,egyedi rajta...
7/8 anonim válasza:
Kezet fogni üzleti partnerekkel kell, nyilvánvalóan puszilni kell, ha meg amcsiban lennének, akkor ölelni gondolom. Ha tudja a neved, akkor felesleges bemutatkozni. Szerintem túl hivatalosra vetted a figurát.
8/8 anonim válasza:
Két puszi, dicsérd meg bármijét (mellét ne) és hívd el fagyizni vagy bárhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!