Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fontos a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a nőknek, hogy mindig kapjanak valamit, minden randin pénzköltés legyen?

Figyelt kérdés
Számomra nem mondom, hogy luxus, de mindenképpen kiemelt, mondjuk amikor hamburgert vagy pizzát eszek, esetleg kávézóba megyek. Egyedül sohasem megyek ilyen helyekre, mert ahhoz túl drágák. Viszont ha valakivel megyek akkor is megerőltető anyagilag a sorozatos dupla fizetés. Jó, egy meghívás természetes, de ebből rendszert csinálni...
2014. dec. 2. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Különben miből mérnék le mennyire vagy "vastag" meg lehúzható?
2014. dec. 2. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Miért általánosítasz?

A legtöbb nőnek nem fontos, hogy minden alkalommal pénzköltés legyen, és főleg nem várják el, hogy minden pénzköltés esetén duplán fizessen a pasi, sorozatosan meghívja a nőt. Az, hogy te olyan körökben mozogsz, ahol minden nő így viselkedik, sokkal jobban minősít téged, mint a világon lévő összes nőt...

2014. dec. 2. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért sok ilyen van, azt el kell ismerni. Akik meg nem sokszor bennük is megvan a "na ez se fizetett na ez gyanús hmmm"

2014. dec. 2. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Az nem így van!

Nemgondolod,hogy a te "tükörképed" az olyan lány? Tudod másokban látod saját magadat:)

Pasi 32 vagyok

2014. dec. 2. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:

ezer forintból a lelkét is megkapod,aki többet költ egy nőre mint feltétlen muszáj az egy f*-sz mindig minimalizálni kell az elköltött pénz mennyiséget.

példának : egy átlag csaj 1500 ft.bódi szilvi mondjuk ennek a sokszorosa lenne minimálisan is.

szóval van különbség,de a lényeg a minimális költekezés.

és ez egyszerre volt gazdasági és szerelem szex tanácsadás,köszönöm

2014. dec. 2. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Én örülnék ha a világ a saját tükörképem lenne - üres utcán, aki kint van az megy valahová, mindig tél és ősz lenne, 4-kor már sötétedne, mindeneki télikabátban járkálna, és ha valaki összejön valakivel az komoly lenne, nem lennének "nagymenők" és békés helyen élnénk, mert mindenki küzdene az igazágtalan gazdaági elnyomás ellen

2014. dec. 2. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Mert a nők pénzéhesek, pénzközpontúak, sosem elég nekik...
2014. dec. 2. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezeket a dolgokat meg lehet beszélni. Ha komolyabb kapcsolatot akarsz, akkor meg is kell. Egy kapcsolat csak akkor működőképes, ha mindkét fél úgy érzi, hogy ad is meg kap is.
2014. dec. 2. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:
én nem várom el.
2014. dec. 2. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem pl sose volt fontos akkor én most nem vagyok nő? o.O
2014. dec. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!