Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha felenk a fiu? Mar nem ugazan tudom mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Meg nem lattuk egymast elobe mert neten ismerkedtunk meg de nem lakunk messze egymastol.mar nyar ota beszelgetunk de volt egy ido mikor nem irt gondoltam akkor ennyi de aztan ram irt a haverja h ne haragudjak ra csak nagyon felenk,aztan ram irt maga a fiu is(megbeszeltuk h talalkozunk de aztan le kellett mondania)tudom h tetszem neki,vagyis sejtem.a haverja meg mondja h milyen felenk stb.mit csinaljak h eszhez terjen?mert nem is ir ram...egyszeruen nem tudom mit tehetnek.2014. nov. 30. 09:55
1/2 anonim válasza:
Jesszus, ez még mindig tart? Szakadj már le róla, keress mást. Ez egy gyökér.
2/2 anonim válasza:
úristen xd látszik, h a tini lányoknak csak a külső számít :DD ha ronda lenne a tag már rég letojnád de így tök lúzer ként is kell neked XD szánalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!