Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fontos a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a nőknek, hogy mindig kapjanak valamit, minden randin pénzköltés legyen?

Figyelt kérdés
Számomra nem mondom, hogy luxus, de mindenképpen kiemelt, mondjuk amikor hamburgert vagy pizzát eszek, esetleg kávézóba megyek. Egyedül sohasem megyek ilyen helyekre, mert ahhoz túl drágák. Viszont ha valakivel megyek akkor is megerőltető anyagilag a sorozatos dupla fizetés. Jó, egy meghívás természetes, de ebből rendszert csinálni...
2014. dec. 2. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mar ezer bocsika de en meg az elso randi se varnam el "teszteles " keppen. felesbe ahogy mindig. es igen a nok/lanyok szeretik a kisseb"ajikat" amiko "bearanyozzak" az unalmas szurke napokat. de itt se kell sokra gondolni.( a sajat szemszogembol irom ugyhogy ezt lehet csak en gondolom igy...) amugyse varnam el hogy minden talalkozasnal vegyen nekem valamit. es neha napjan szerintem belefer egy kis aprosag. de mondom hogy lehet csak en gondolom igy, de nekem az is eleg lenne ha velem lenne es kimutatna hogy szeret./ nem kell felreerteni/
2014. dec. 3. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert így válogatnak a jelöltekközött. Egy nő mindig több jelöltet tart talonba es annak nyitja szét a lábát akiről azt feltételezi hogy el tudja majd tartani a családját. Ennyire egyszerű. Ha azt látja, hogy gond neked a vacsora ára, akkor minek pazarolja rád az idejét?
2014. dec. 6. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz. Nyugodtan elviheted moziba, múzeumba, bármi egyéb úgy, hogy ő fizeti a saját belépőjét. Valszeg csaj függő a dolog.
2015. márc. 14. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!