Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Segitség!:( a pasim most jött haza és találkozni akar velem, miközben ma 3. Napja megvan:/ 5 napig szok rajtam lenni, és holnap a 4. Nap :( gyors technikák hogy holnapra elmúljon?2014. szept. 19. 14:43
3/7 anonim válasza:
Lehet csak én vagyok ilyen, de lényegtelen, mondd meg neki kulturáltan hogy mi a helyzet... 17F
4/7 anonim válasza:
Lehet kapni sexshop-ban erre való szivacsot. Felteszed, és 1-2 óráig nincs vér.
5/7 anonim válasza:
Ha jó a kacsolat megmondhatod neki h mivan (pl. Női dolog innen már levágja mi van ) :)
7/7 anonim válasza:
Szex előtt elmész zuhanyozni és alaposan kiöblíted a puncidat. Esetleg vegyél hüvely zuhanyt. Nem drága cucc, egyszer kell megvenni és a higiéniának sem árt meg. Azzal könnyebb megoldani.
Egyébként meg ha nem szedsz tabit így is úgyis kell gumit húznia akkor meg nem mindegy, hogy kicsit maszatos vagy? Max jobban csúszol, és menstruáció alatt a lányok kívánósabbak.
Tehát a helyzet adott, max kinyelni és megujjazni nem nagyon fog, majd most te fogsz többet szopni. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!