Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külső "nem annyira fontos" a párválasztásban, akkor miért van az, hogy aki megteheti, az szinte mindig szép párt választ?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 11:51
1/21 anonim válasza:
A szépség relatív fogalom.. Nyilván azért választ mindenki szép barátnőt, mert a szexuális vonzódáshoz ez elengedhetetlen. De az, hogy kinek mi a szép, az nagyon széles skálán mozog.. Én is husi csajokat szeretem...
2/21 anonim válasza:
A külső megfog a belső megtart. Külső alapján kéne szexuális vonzalmat érezni nem? Egyébként nekem eddig három barátom volt és abból csak az egyik tartozott az ideálomba külsőleg
3/21 anonim válasza:
Mikor kocsit veszel, akkor sem az az elsodleges, hogy jol nezzen ki, de ha megteheted, nem olyat veszel, ami tetszik is? Nem ertem a kerdest.
4/21 anonim válasza:
A szépség nem "relatív", maximum szubjektív, de még ezt is lehet vitatni. Mindenesetre kultúránként létezik egy objektivizált szépségkép mindkét nemről.
5/21 anonim válasza:
Mert azok nem úgy gondolják vagy éppen úgy hozta a sors.
6/21 anonim válasza:
mert változott a világ! rossz irányba! régen ez a mondás járta mit érünk egy szép almával ami belülről rohadt! ma már nem ez van sajnos
7/21 anonim válasza:
2-es nekem vacak kocsim és belsőleg is:D Nem válok meg tőle és nem is fogok. Na tutira, hogy ezt se fogod érteni:)
9/21 anonim válasza:
Ezt csak álszent emberek terjesztik meg azok, akik nem tudnak szép partnert szerezni.
Nem azt mondom, h minden a külső, mert egy igazi, elmeháborodottal, hiába jól néz ki nem jönnék össze.
De ha van 2 kedves, aranyos lány, az egyik jól néz ki, míg a másik csúnya, akkor egyértelmű h a széppel fogok összejönni, mert kerek lesz az összhatás.
A csúnyánál viszont fennáll a veszélye, h merevedésem se lesz.
10/21 anonim válasza:
Mióta? Volt szép barátnőm és nem vagyok álszent se és mégis a belsőt nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!