Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik zokon a férfiak, ha egy nőnek fontos a külső?
Figyelt kérdés
Nagyon durva, hogy pont a férfiak sírnak, hogy nem kellettek 1 lánynak mert neki nem jött be külsőre, meg hogy mekkora ribanc mert neki /csak/ a külső számít , mikor ti férfiak többnyire csak a külső alapján választotok barátnőt?? Ha adott egy nagyon bomba testű meg arcú lány viszont buta, és egy kevésbé szép, szolidabb lány esetleg 1 kis felesleggel, akkor richtig a buta bombát választjátok, a csúnyácskább meg le van sz*rva.. Szóval mi alapon ribancozzátok le azt a lányt akinek fontos a külső, mikor nektek meg szinte csak az számít? Persze rátok nem lehet semmit mondani....2013. márc. 2. 14:55
1/12 anonim válasza:
Én nem veszem zokon.
Ez egyébként egy zokonértelmű szó.
2/12 anonim válasza:
És te mi alapon általánosítasz?
3/12 A kérdező kommentje:
jajj miért általánosítok? Mert 99% nem jön össze olyan nővel, aki nem vonzó számára de ezzel a nők is pont így vannak
2013. márc. 2. 14:59
5/12 anonim válasza:
Félreolvastam :D Nem a csinibabát választják többségben.
6/12 anonim válasza:
na én nem szoktam általánosítani, viszont sokszor van némi párhuzam, még sem teszem meg, minden ember kaphat esélyt, én soha nem a külsőből ítélek, nekem azokkal nincs jó benyomásom
a srác tudjon beszélgetni, azokkal jobban ki jövök
egyébként a külső és a belső között van némi összekapcsolódás, ha megfigyeled előbb utóbb rá fogsz jönni,
mindenkinek más a szép és más a csúnya, ez relatív N
7/12 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy ha egy pasi nem akar összejönni csúnya csajjal, azt mondja, hogy "nem tudok hozzá vonzódni", viszont egy csaj hülye bunkó liba, ha a külsőt nézi.:D Hihetetlen ugyan, de a lányoknak is van olyan, akihez nem tudnak vonzódni!
8/12 anonim válasza:
Én azt veszem zokon,ha a külső fontosabb,mint a belső.Persze a külső is fontos,de ne legyen az a legfontosabb.Akinek a legfontosabb,az a felszines.
9/12 anonim válasza:
A nők is zokon veszik,szóval teljesen mindegy.Mindenki azzal jön össze akivel akar és akivel tud.Ha valaki nem tetszik külsőre,akkor azt lekoptatom,de ha csak belsőre nem tetszik,akkor is.Aki azt mondja,hogy ő máshogy választ párt,az hazudik,mert senki sem akar olyan emberrel kapcsolatot kezdeni,akihez egyáltalán nem vonzódik.
10/12 anonim válasza:
és te melyik vagy a csúnya hülye vagy a szép hülye? :):DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!