Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külső "nem annyira fontos" a párválasztásban, akkor miért van az, hogy aki megteheti, az szinte mindig szép párt választ?
Ki mondta hogy nem annyira fontos?
Igenis fontos.
Mert a legtöbben akármit mondanak, kizárólag a külsőt nézik.
Csináltam egyszer egy kísérletet. Persze, ez csak netes társkeresős dolog, de asszem így is sokat elmond. Volt egy amúgy nem túl megnyerő külsejű hölgy (na, de azért ocsmány se volt), akivel ismerkedtem volna.A bemutatkozásában esküdözött, hogy neki kizárólag a belső számít, teljesen mindegy, hogy 15 vagy vagy 20, gazdag vagy szegény, izmos vagy kövér, magas vagy alacsony, neki csak a belső értékek számítanak. Dacára annak, hogy az érdeklődési körünk hasonló volt, engem válaszra sem méltatott. Aztán csináltam egy kamuprofilt, egy férfi modell képével, és írtam ugyanennek a csajnak. Már aznapő kijelentette, hogy én vagyok álmai szerelme, és hiába utasítottam el utűna kategorikusan, meg direkt az ellenkezőjét játszottam meg, mint amilyen neki az "ideális jelölt" személyisége, mégis rám volt ragadva.
Még két alkalommal elismételtem ezt a "kísérletet", és mindig ugyanez volt az eredmény. Szép csajjal is, meg duci rondácskával is, a valódi profilommal örülök, ha szóba állt, a kamugyerekre meg mindhárman ezerrel rá voltak izgulva. A második és harmadik csajnál ráadásul ugyanazt a személyiséget adtam a kamugyereknél is, hogy kizárjam azt, hogy hátha a személyiségemmel van a baj.
Konklúzió: tényleg van, akinek a személyiség sokkal meghatározóbb, mint a külső, de ez ritka. A többség ezerrel hangoztatja azt, hogy neki mennyire a belső számít, aztán sz*arnak rá, azzal jönnek össze, aki menőbb kinézetű.
Ki mondta ezt a baromságot hogy nem annyira fontos?
Már hogyne lenne az. Elsődleges szempont. Ha valakitől a beled kifordul, nem mész oda hozzá udvarolni b@s*zki.
miért, ha két teljesen ugyanolyan személyiségű emberrel jöhetsz össze, de az egyik neked kinézetre jobban tetszik, hát nem azt választod, ha már megteheted? nyilvánvalóan ha megteheti valaki, olyat választ, aki külsőre is tetszik neki, nem csak belső értékeiben. a szexuális vonzalomhoz mondjuk elég fontos lenne a kinézet.
az a "külső nem annyira fontos" rész azt jelenti, hogy nekem azért tetszen kinézetre, legyen, ami megfog benne, és jelzi, hogy nem az a lényeg, mennyire vagy modell-alkat.
22/l
13.
Ezt annak idején az FHM-es srácok is eljátszották.
Felrakták az egyik újságírójukat, meg egy művészt meg valami pénzes, modell pasiét.
A leírás szinte mindháromnál ugyan az volt.
Nyitó szöveg, poén stb szintén.
Szal nem lehetett arra fogni, h mert mekkora egyéniség volt meg hát ugye mindhárom profilt egy ember kezelte.
Első nap után a modell kb 1000 levelet kapott, a művész egy párat, ő meg semmit
A legjobb az volt, h ott is próbálták a nyulat kiugrasztani a bokorból, minden nőnek kiírva, h ő csak is komoly kapcsolatot keres.
Na persze, a modell profillal minden nőnek írta h csak laza kapcsolat, egy kis etye-petye bér bele.
Szerinted?
Rögtön nem akartak komoly kapcsolatot, belefért a csak szex és semmi más, persze már akár az első randin.
Holott az adatlapon virított, h ő nekik kell az, h bla bla bla:D
Nem azt szokták mondani, hogy "nem annyira fontos", hanem hogy "nem minden a külső". És ezt is inkább arra értik, hogy hiába jól néz ki valaki, ha amúgy meg elviselhetetlen.
És így van, ahogy előttem írták, ha van két azonos belső tulajdonságú, persze hogy azt választom, amelyik tetszik is külsőre, mert igenis számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!