Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire fontos a rib. is külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a rib. is külső?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya nő, pont ellenkezőleg, az a típus, akinek sminkre sincs szüksége, alakommal sincs semmi gond, de ha ismerkedek, rögtön azzal jönnek a pasik, hogy nekik az tetszene, ha szűk ruhákban járkálnék, óriási magassarkúban, agyon sminkelném magam, műköröm, meg hogy szőkére festessem be a sötét hajam, stb... Mikor körül nézek, sehol sem látok ilyen nőket, kivéve a ri.biket, de az nem az én stílusom. Komolyan minden pasi ilyen külsőre van rákattanva? És ezek a pasik tükörbe nem néznek??
2013. júl. 8. 11:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha most azt mondom,hogy nekem nem,elhiszed?

18/F

2013. júl. 8. 11:03
 2/29 anonim ***** válasza:
Én irtózom a sminktől. De főleg a fülbevalóktól. Azt soha ne hordj. Ettől függetlenül ja, a külső a lényeg, de nem a rbancos a jó külső.
2013. júl. 8. 11:03
 3/29 anonim ***** válasza:
Nekem így is tetszel!
2013. júl. 8. 11:04
 4/29 anonim ***** válasza:
60%

Tudod ezek azok a lányok, akiket megnézünk és megpakolnánk, de semmi hosszú távú dologra nem lennének jók..

De igen a pasik(köztük én is) az ilyen nőkről álmodik és őket is vizslatja az utcán.

Miért te nem egy Channing Tatum kaliberű srácot néznél meg jobban az utcán, mint egy átlagos tucat srácot(aki lehet tök normális)

2013. júl. 8. 11:04
 5/29 A kérdező kommentje:
Képzeld, hogy nekem nem a külső számít, és nem vizslatom a szemem a jó pasikon. Már csak azért sem, mert nem vagyok 20 éves és nem az izmok érdekelnek, de akkor sem leszek ku.rvás, csak azért, hogy legyen valakim, aki úgyis megcsal majd, stb... nálam az ész jobban bejön, mint a kigyúrt test...
2013. júl. 8. 11:07
 6/29 anonim ***** válasza:
Szerintem valaki nagyon unatkozik. Megnézném ahogy egy pasi odamegy hozzád és azt mondja, hallod így nem tetszel szerintem legyen műkörmöd idétlen szőke hajad és sminkeld is ki magad, de ne kicsit hanem nagyon...
2013. júl. 8. 11:12
 7/29 anonim ***** válasza:

örülj hogy jó alakod meg smink nélkül is szép vagy :D

akik ilyeneket mondanak meg meg akarnak dungni.

vannak normális pasik is akik nem hajtanak arra hogy úgy néz ki mint egy ri*anc, csak meg kell találni, sajnos a mai világba már ritka az ilyen....

2013. júl. 8. 11:19
 8/29 anonim ***** válasza:
Nem, nemfontos a ribis külső. Csak szerintem te szemeltél ki magadnak olyan ´jópasikat´ akik magukhoz hasonlóan a nőktől is elvárják hogy adjanak magukra.
2013. júl. 8. 11:21
 9/29 anonim ***** válasza:
Több ilyen lány kéne mint te!:) Hány éves vagy ha szabad kérdezni?:) 17/f
2013. júl. 8. 11:32
 10/29 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy kincs vagy ebben a világban..csak ennyit tudok mondani a pasid örülni fog... hány éves vagy???
2013. júl. 8. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!