Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire fontos a rib. is külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a rib. is külső?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya nő, pont ellenkezőleg, az a típus, akinek sminkre sincs szüksége, alakommal sincs semmi gond, de ha ismerkedek, rögtön azzal jönnek a pasik, hogy nekik az tetszene, ha szűk ruhákban járkálnék, óriási magassarkúban, agyon sminkelném magam, műköröm, meg hogy szőkére festessem be a sötét hajam, stb... Mikor körül nézek, sehol sem látok ilyen nőket, kivéve a ri.biket, de az nem az én stílusom. Komolyan minden pasi ilyen külsőre van rákattanva? És ezek a pasik tükörbe nem néznek??
2013. júl. 8. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ennyi eszed van, mikor írnák én rád pff?

akitől kaptad ott vissza tudsz írni veréb.! ne a kérdésnél írd....fúúú de lehoz.-.-

2013. júl. 8. 11:50
 22/29 anonim ***** válasza:
Csökött luvnya:D
2013. júl. 8. 11:51
 23/29 A kérdező kommentje:
az a ciki, amit te csinálsz... gyerekes és szánalmas. én legalább nem írom ki hogy ki vagy és mit írtál.
2013. júl. 8. 11:51
 24/29 A kérdező kommentje:
ha nem állsz szóba a "magamfajtával" minek írkálsz? Kisgyerek...
2013. júl. 8. 11:52
 25/29 anonim ***** válasza:
ÍRD KI ! mert biztos h nem írtam neked semmit te fogyatékos.NE is legyen soha pasid ennyi ésszel te nem érdemelsz lóf>aszt se
2013. júl. 8. 11:54
 26/29 anonim ***** válasza:
ha ezt mondta valaki az egy gyökér :D a szőkék meg ri.bancok vagy kislányosak a feketék dögösek inkább legyél az ha befested.
2013. júl. 8. 11:56
 27/29 ASOT ***** válasza:

Jézus márja..azok a szídások :)

Mi ez dedó?

Amúgy kezdem azt gondolni, hogy a pasik belőled nem látnak többet, minthogy egy miniszoknyában tetszelegj.

2013. júl. 8. 11:58
 28/29 anonim ***** válasza:

Korodat meghazudtoltad kérdező. Csak lefele. :)

Amúgy igen számít a jó külső. Gusztustalanok a fiús, semmit mondó nők. Ráadásul aki magassarkúban, testhezsimuló ruhában jár, az már r*bisen öltözködik?

Tudod ezt csak a csúnya, fiúkkal barátkozó, igénytelen, semmi mondó nők szokták mondani.

2013. júl. 8. 12:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a ribis külsőt kerülik sokan, köztük én is. 20/F
2013. júl. 8. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!