Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti hányadik randin jutottatok el a kezfogasig, majd a csokig?
Figyelt kérdés
Az elso randin meddig "mentetek el" ?
Hany évesek voltatok akkor?
En: 14/L
Ő: 15/F
2014. nov. 29. 23:18
1/9 anonim válasza:
Kézfogás első randi, bemutatkozás után. :-D
Csók általában 2. randi végén.
2/9 anonim válasza:
Első randin kézfogás, 4.en csók szerintem az ideális a te korodban
3/9 anonim válasza:
1. Randin (ha látod hoogy úgy viszonyul hozzád ahogy akarod.. azaz kedvel) akkor lehet kézfogás..
Csók... 3-4 randi
4/9 anonim válasza:
A barátnőm 13 éves, mi első alkalommal kézfogás ölelkezés séta, szájrapuszi, talán a 4.5. randira érett meg a normális csók ^^
5/9 anonim válasza:
Első alkalommal puszi, ölelés, karöltve séta.
Most sokadik alkalommal hideg miatt egymás kezének melengetése, összebújás :D
De csók még nem volt, és igazából nem is tudom mikor kéne. :\ Lehet már elúszott ez, bár még mindig lelkes a lány.
6/9 anonim válasza:
Én még egy randiig sem jutottam el.
28F
7/9 anonim válasza:
mi úgy voltunk vele hogy első randin ölelés, összebújva sétálás, arcra puszi
második randin homlok puszi, kézenfogva sétálás, szájrapuszi
harmadik randin csók :)
9/9 anonim válasza:
Ki emlékszik már arra. Semmiképp sem az elsőn, főleg nem ilyen idősen. Időt kell adni a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!