Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy jutottatok el a csókig a pároddal?
1 hete beszélgettünk MSN-en... Aztán jött az 1. találkozás :)
Egy eldugott kis helyen voltunk késő délután...
Enyhén zavarban voltam :$
És mondta, hogy bújjak hozzá inkább, ne azt a vascsövet ölelgessem :D (focipályán voltunk, és az öltöző előtti lépcsőn ültünk)
Hozzábújtam.. dumálgattunk tovább.. És megszólalt: "Meg akarlak csókolni!"
:O :D
De aranyosan, nem erőszakosan :)
Persze már én is akartam, csak kicsit zavarban voltam :)
15 hónapja vagyunk Együtt.
18L (és 23F)
Nálunk én smároltam le először a nem tudom hányadik találkozáson, mert olyan jól elvoltunk, és azt hittem meg akar csókolni, és élből az ajkára tapadtam. :))
Azóta lassan 4 éve boldogítjuk egymást. :)
20/N
1. vagyok.
Mi már 1 hónapja ismertük egymást, egy ismerősömnél találkoztunk először. 1 hónapot beszélgettünk, majd úgy döntöttünk, hogy találkozunk ( haveri alapon ). Elmentünk bicajozni, hazakísértem, de ott már rajta is látszott, hogy ez nem csak haverság lesz :$ megcsókoltam, nagyon meglepődött, de annál jobban örült neki.
Fél éve vagyunk együtt.
17/F
Hmm..:D A párom az osztálytársam is.Tudtuk nagyon jól,hogy bejövünk egymásnak.Egyik nap találkoztam vele este.És mikor jöttem haza meg akart csókolni,én meg mondtam,hogy ne,mert nem akartam vele összejönni(azért ,mert osztálytárs)
De aztán... egyszer élünk.Megcsókoltam:) Nézett is,de nagyon örült.több mint 1 éve együtt vagyunk:)
hát :D leült mellém a padra. kb 10 perce ismertem. és lekapott. :)
*elsőlátásra szerelem* :)
Szia,
mi a parommal, a 3. randin csokoloztunk elöször. Husvet elott 2 szer randiztunk, majd en hazamentem a csaladomhoz ünnepelni. 3 het telt el, de szerencsere a sok levelezes miatt nem szakadt meg a kapcsolat. Setalgattunk egy erdöben, de nem tudtam sajnos, hogy hova megyünk igya magassarkut huztam. NEm volt idealis a terepre, de ö felajanlotta, hogy visz a hatan. Akkor erintettük meg egymast eloszor. MAjd letett es megölelt, majd szeretett volna megcsokolni, de mondtam neki ne tegye, mert elkapja a mandulagyulladasom. De 2 ora mulva mar sem öt sem engem nem erdekelt a betegsegem, megtettük.:) Azota is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!