Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak sokan, görcsösen párt találni?
Sziasztok!
Vajon miért nem képesek ezek az emberek egymagukban is megtalálni a boldogságot? A kapcsolatfüggőség hajtja őket vagy csak félnek megállni a saját lábukon, a való életben? Ti hogy látjátok... (egy boldog remete F)
Én 3 évig voltam egyedül válás után.Nem akartam minden áron valakit, csak hogy legyen.
A rossz házasságból okulva, válogattam.
Jó volt az a 3 év, a függetlenség, de minden este egyedül feküdni, reggel egyedül kelni nem volt jó.Hogy nincs k8nek elmesélni a kínom, a boldogságom, hogy nem vár senki, hogy mindennel egyedül kell szembe nézni.Oké család, barátok, de egy társ mégis másképp funkcionál.
Nekem jobb kapcsolatban élni, még úgy is, hogy nem minden rózsaszín.Persze ehhez egy támogató pár kell, aki nem lehúz, akivel inspiráljuk egymást.
"A kapcsolat egyébként is szerencse kérdése, spontán alakul ki, váratlanul, erőlködés nélkül."
Hát, haver, neked aztán nem sok fogalmad van az életről :D Nem baj, csak ne hidd hogy van, és ne osztogass tanácsokat, inkább húzd meg magad csendben, mert nem értesz hozzá.
Tulajdonképpen társos lények vagyunk ....1.
Félünk hogy egyedül maradunk ...2.
Szo te aki bokdog remete lennel és nem hiányzik a szex, és mas IS. ::)) az élet ettől szép. ::)) lol
Akkor elég tartós barátság van kőzted es a kezed között. ::)) oops!!
Ugye érted mire celzok?
No privat. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!