Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak sokan, görcsösen párt találni?
Sziasztok!
Vajon miért nem képesek ezek az emberek egymagukban is megtalálni a boldogságot? A kapcsolatfüggőség hajtja őket vagy csak félnek megállni a saját lábukon, a való életben? Ti hogy látjátok... (egy boldog remete F)

Alapvetően az ember társas lény, társra vágyik, ez pedig azért van, mert arra rendeltetett, hogy "szaporodjon", ehhez pedig társ kell.
Amúgy meg sokkal jobb ketten harcolni az elemekkel, mint egyedül:)

Én már nemsokára 5 éve és bár nem borzasztó egyedül élni, cserébe rohadtul unom. Az vitán felül áll, hogy egy rossz házassághoz/párkapcsolathoz képest ez a Kánaán, de egy olyan családhoz képest, amiben volt szerencsém felcseperedni, de a halál elragadott tőlem, ez inkább egy sivatag.
32/f
14-es: részvétem, nehéz lehetett/lehet. Tudom milyen ez, most egy éven belül két közelebbi rokonomat is elveszítettem.
Neked kitartást és hitet kívánok, abban higyj, amiben jó vagy (nem feltétlen Istenben).

12-es:
Biztos vannak (gazdaságilag) jól működő kapcsolatok, de én eddig egyet sem láttam. Inkább azt tapasztalom, hogy ketten együtt mégtöbbet költenek és ha egyik se tud bánni a pénzzel, akkor tudjuk mi lesz a vége. Vége lesz és sokszor rosszabb anyagi és érzelmi helyzetbe kerülnek, mint előtte. Olyan házaspárokat is ismerek, akik külön kasszán vannak, de náluk meg az okozza a vitákat. Valahogy nem jó ez sehogy, a pénz körül forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!