Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak sokan, görcsösen párt találni?
Sziasztok!
Vajon miért nem képesek ezek az emberek egymagukban is megtalálni a boldogságot? A kapcsolatfüggőség hajtja őket vagy csak félnek megállni a saját lábukon, a való életben? Ti hogy látjátok... (egy boldog remete F)
Ürességet éreznek belül, és úgy érzik, hogy az átmeneti öröm amit a másik ember fog betölteni, az elég lesz a boldogság eléréséhez
Inkább a férfiak ilyenek szerintem, a lányok annyira nem görcsölnek rá, vagy igen?
Én csak a saját "bölcsességeimben" hiszek, abban, amit már megtapasztaltam a saját bőrömön. Aki még nem volt kapcsoltban, persze vágyik rá, de nem biztos, hogy tudja.. mennyi buktatóval, akadállyal és lemondással jár. Van jó oldala is, nem vitatom, de ha százalékosan nézem, akkor a tapasztalataim alapján kb. 10-20 % örömből és 80-90 % "kínlódásból" áll.:)
Jelentkezzen az akinek csupa örömből és boldogságból állt/áll a kapcsolata!?
23-as:
Akkor összpontosítsd az energiáidat egy nemesebb cél elérése érdekében, ami lehet a köz vagy a saját érdeked. Ne pazarold az erőforrásaidat bizonytalan kimenetelű célok elérésére. A kapcsolat egyébként is szerencse kérdése, spontán alakul ki, váratlanul, erőlködés nélkül. Az erő legyen veled.
Mindenkinek màst jelent a boldogsàg. Van aki megvan egyedül, van aki pàrra vàgyik, van aki pàrra- gyerekre , van aki csak alkalmit akar egész életében.
Az okokat mindenki maga tudja, vàgy, kapcsolatfüggès, stbstb. Èn a magam részéről jól megvoltam egyedül is, boldog voltam, ha egy kapcsolatom rosszà vàlt és nem sikerült menteni elengedtem. Vàgytam tàrsra de hatàrozottan nem mindenàron. Végül túl voltam egy hosszabbnak mondható és több rövidebb kapcsolaton, mire megtalàltam a màsik felem:) Nem tagadom, boldogabb vagyok vele mint egyébként valaha is, de ez azt hiszem természetes ha valaki megtalàlja a lelki tàrsàt. ( ettől úgy gondolom senki nem kapcsolatfüggő)
Annyi biztos, hogy a szélsőséges viselkedés nem egészséges. Az olyan emberek lelkileg betegek akik pl inkàbb benne maradnak egy rossz kapcsolatban, mintsem kilépjenek és egyedül legyenek, vagy pl olyanok akik görcsösen mindenàron gyereket akarnak és megsavanyodnak ha nem jön össze mert magukban képtelenek boldogok lenni, mindenképp kell nekik valaki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!