Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi sok nő társkeresőn hogy mit dolgozok?
Vissza szoktam kérdezni hogy: Anyagi problémáik vannak?
Erre meg megsértődnek és többet nem irnak.
En is elmondom,mit dolgozok. Eltartom magam,nem akarom magam eltartatni.
Pl az orvosokat utalom,akarmit mondhat akkor,pattintom. jobb megelozni a csalodast. Meg a ‘ nem mondhatom el,mit dolgozok es hol’ tipusuakat is elhajtom azonnal.
Az olyanokat is elhajtom,akinek valtakozik a munkaideje,mert egyuttelesnel megzavarja a biologiai oram.
N/33
Az úgy is ki fog derülni, hogy milyen az anyagi helyzeted. Ezzel csak elvágod magad mindenkinél.
Egyébként nem úgy volt, hogy társkeresőn évekig nem válaszol egy nő se?
bunkó vagy.
fontos nekem például, hogy ha rákérdezek a munkájára, akkor mondjuk lényeges, hogy szeresse azt. ne nyűg legyen neki. anyagiak annyiból lényegesek, hogy el tudja magát tartani(nem engem, én is jól keresek és szeretem, amit csinálok).
volt egy srác, akivel randizgattam régebben, nem akart elmenni dolgozni, és kvázi hajléktalanként akart élni. na most, az ilyennel nem mernék hosszútávra tervezni(nem is lett ebből semmi sem), mert én nem akarok kölcsönadogatni, meg eltartani mást.
aki meg anyagias, az rögtön azzal jön, hogy na és mennyit keresel? szóval.... lényeges a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!