Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét mindenkinek. Hogyan ismerkedhet egy 50 éves elvált nő? Társkeresőn próbáltam . Köszönöm a komoly válaszokat.
Bárhol, bármikor. Nem is értelek, mert szerintem felesleges a Társkereső, mert jelentkező akad bőven. Főleg az utóbbi pár évben 25-65-ig bár mennyi.
Mi a problémád?
A legkönnyebb módja talán az, ha megint beleveted magad az életbe, és elkezdesz különböző helyekre járni. Mik a hobbijaid? Ha az irodalom érdekel, akkor elmehetsz valami könyves klubba, ha vallásos vagy, folyton hirdetnek hétvégi kirándulásokat mindenféle zarándokhelyekre, vagy csak simán nézd végig a helyi újságot, és menj el az összes olyan programra, ami érdekel. Ráállíthatod még a baráti társaságodat is a témára, és kérheted őket, hogy ha lehet, mutassanak be egyedülálló ismerőseiknek. :D
Sajnos a társkeresők tényleg.. khm... olyanok, amilyenek (#1 nem mindenki örül ám egy huszonéves kis fütyinek, aki az anyakomplexusát akarja kiélni; vannak akik társra vágynak) szóval a való életben lehet, hogy nagyobb esélyed lesz összetalálkozni egy rendes férfival. Pláne ugye, ha olyan program keretei között ismerkedtek meg, ami mindkettőtöket érdekel.
Az elso valaszolo mibol gondolja, hogy a noknek ilyen konnyu??? Esz megall...tudod annak a vilagnak vege,hogy a ferfiak kezdemenyeznek meg udvarolnak.
Sajnos jo tippet nem tudok adni kerdezo, en ugy vagyok ezzel, hogy vagy az utadba sodor valakit az elet, vagy nem...sajnos ennel biztatobbat nem tudok, a tarskeresok iszonyatosan lehangolo kepet festenek a ferfiakrol...en azert meg bizakodom
4 *tudod annak a vilagnak vege,hogy a ferfiak kezdemenyeznek meg udvarolnak.
Szerintem manapság is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!