Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi sok nő társkeresőn hogy mit dolgozok?
Figyelt kérdés
Vissza szoktam kérdezni hogy: Anyagi problémáik vannak?
Erre meg megsértődnek és többet nem irnak.
2018. okt. 23. 19:21
21/34 peca1000 válasza:
Halljuk kèrdező, mi a munkád? :)
Mit szégyelsz közölni?
Nekem akármilyen alja melóm volt, nem zavart a csajozásban, a fizu is akkor rendre minimálbér volt.
22/34 anonim válasza:
Ez egy sablonkérdés.. amit mondjuk én azért nem szeretek mert elég nekem annyi munka amennyit dolgozom, nem kívánok azzal foglalkozni a szabadidőmben. De ettől még egy mondatban elmondhatod, hogy mit csinálsz.
23/34 anonim válasza:
Ez az a pasi akivel semmit nem lehet kezdeni.
24/34 anonim válasza:
Már egyre jobban érdekel, hogy mit dolgozik a kérdező.
25/34 anonim válasza:
Baxmeg, te egy gyökér vagy.
Nem azért, de mi olyan hihetetlen abban, hogy ha beszélek valakivel, érdekel, mit csinál heti 5x8 órában?
Jó, persze, nem az első 30 másodperc után kérdezem meg, de előbb-utóbb megkérdezem.
26/34 anonim válasza:
#5, Sok programozo nem jatszik hanem csak dolgozik a gepen.
Empatikus es segitokesz orvos? Mikor jartal korhaz kozeleben utoljara?
27/34 anonim válasza:
Mert szeretnek a gazdag férfiakon élősködni. Ergo az érdekli őket hogy mennyi pénzed van. Részükről ez egy racionális döntés, ők így választanak párt. A többi csak mese, el ne hidd. Higyj inkább a szemednek.
28/34 anonim válasza:
Tudod Kérdező, azok a nők nem megsértődnek, hanem kapásból leveszik, hogy egy faragatlan tuskó vagy és nem vesztegetik az idejüket rád.
29/34 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha meg nem kérdez egy nő semmit, mert ugye minden egyes kérdéssel a másik anyagi helyzetét akarja felmérni, akkor meg az a baj, hogy nem érdeklődnek, nem kíváncsiak a férfire. :D
30/34 anonim válasza:
ha nem kérdeznek, az azt jelenti, hogy várják, hogy elszóld magad, hogy mennyi pénzed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!