Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérdezi sok nő társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi sok nő társkeresőn hogy mit dolgozok?

Figyelt kérdés

Vissza szoktam kérdezni hogy: Anyagi problémáik vannak?

Erre meg megsértődnek és többet nem irnak.

2018. okt. 23. 19:21
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

ma 19:28

Igazad van,tényleg utána közvetlen megkérdezik hogy mennyit keresek?

2018. okt. 23. 19:41
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
Mesélek valamit. Fent vagyok egy társkeresőn. Nemrégiben valaki írt nekem, ismerkedni akart, valahogy kiderült, hogy állítólag könyvet írt, amit publikált is, mutatta is, hogy mik ezek. Én szeretek olvasni, jó témának indult a dolog, megkérdeztem tőle, hogyan jött az ötlet, hogy könyvet írjon, mi vitte rá, és itt elakadt a beszélgetés, választ nem kaptam, így aztán abba is maradt az ismerkedés. Mire gondoljak én ilyenkor? Hát, most fene tudja, de tudod, megfordult a fejemben az is, hogy csak kitalálta, hogy ő az a szerző, hogy bevágódjon a nőknél, csak nem számított rá, hogy valaki erről beszélgetni is akar majd vele, vagy pedig bár ő az, de mégsem egyedülálló és nem akart lebukni. Eltűnt, mint a kámfor.
2018. okt. 23. 19:42
 13/34 A kérdező kommentje:

ma 19:35

Ne aggódj én is csináltam ilyet,nekem sem irtak többet.

Itt még mentős vagy tüzoltó is lehetsz,úgy is a bankárt válasszák..

2018. okt. 23. 19:47
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, téged ilyen felfogással úgyis lepattintanak előbb utóbb, mert nagyon gáz vagy. Nem azért, mert esetleg nem menő a szakmád, hanem mert a hülyeség úgyis átjön pár üzenetben is.
2018. okt. 23. 19:49
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy egyszerű kérdés, tényleg bunkó vagy.
2018. okt. 23. 19:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen ember miért van fent társkeresőn. Kb olyan, mintha egy antialkoholista folyamatosan kocsmákba járna. Ja és utána pedig a neten elkezdene siránkozni, hogy ebben az országban csak alkoholisták élnek
2018. okt. 23. 19:54
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Alap információ. Nézed az X faktort, (mert ennyi ésszel biztosan nézed), és ott is mit mondanak el először valakiről? Neve, kora, honnan jött, mi a foglalkozása. Pedig köze sincs az énekhanghoz.

Te meg szégyelled a munkád, vagy szégyelled a fizetésed?

2018. okt. 23. 19:54
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
KÍVÁNCSIAK, MENNYI PÉNZED VAN
2018. okt. 23. 19:56
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Én megkérdezem, mert mégis, mit kérdezzek tőle? Szia, hogy vagy, hogy telt a napod, mi a hobbid, mivel foglalkozol. Ezek olyan általános kérdések, amik segítenek feloldani a kezdeti feszültséget, semleges témák, amikről lehet beszélni és amikből esetleg később egyéb témák is kialakulhatnak, amikből személyesebb beszélgetést lehet elindítani.

Ha téged ennyire zavar a kérdés, akkor gondolom szégyelled a munkád és kevésnek tartod a fizetésed. Miért nem váltasz? Ha ennyire ciki, hogy nem mersz róla beszélni, akkor jobb lenne, ha nem ezt csinálnád, mert gondolom az élet egyéb területein is frusztrálttá tesz.

2018. okt. 23. 20:00
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én pl tökre szívesen válaszolok egy ilyen kérdésre, mert imádom a munkámat és szívesen elmagyarázom nagy vonalakban bárkinek, hogy ez tulajdonképpen mit is takar. Amikor megismertem a párom baráti társaságával is, akkor is csomóan megkérdezték, én pedig örömmel válaszoltam, majd visszakérdeztem az ő szakmájukra. Valaki még a fizetésemre is konkrétan rákérdezett (én vagyok a nő), nem hisztiztem be rajta.
2018. okt. 23. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!