Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi sok nő társkeresőn hogy mit dolgozok?
Vissza szoktam kérdezni hogy: Anyagi problémáik vannak?
Erre meg megsértődnek és többet nem irnak.
ma 19:28
Igazad van,tényleg utána közvetlen megkérdezik hogy mennyit keresek?
ma 19:35
Ne aggódj én is csináltam ilyet,nekem sem irtak többet.
Itt még mentős vagy tüzoltó is lehetsz,úgy is a bankárt válasszák..
Alap információ. Nézed az X faktort, (mert ennyi ésszel biztosan nézed), és ott is mit mondanak el először valakiről? Neve, kora, honnan jött, mi a foglalkozása. Pedig köze sincs az énekhanghoz.
Te meg szégyelled a munkád, vagy szégyelled a fizetésed?
Én megkérdezem, mert mégis, mit kérdezzek tőle? Szia, hogy vagy, hogy telt a napod, mi a hobbid, mivel foglalkozol. Ezek olyan általános kérdések, amik segítenek feloldani a kezdeti feszültséget, semleges témák, amikről lehet beszélni és amikből esetleg később egyéb témák is kialakulhatnak, amikből személyesebb beszélgetést lehet elindítani.
Ha téged ennyire zavar a kérdés, akkor gondolom szégyelled a munkád és kevésnek tartod a fizetésed. Miért nem váltasz? Ha ennyire ciki, hogy nem mersz róla beszélni, akkor jobb lenne, ha nem ezt csinálnád, mert gondolom az élet egyéb területein is frusztrálttá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!