Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérdezi sok nő társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi sok nő társkeresőn hogy mit dolgozok?

Figyelt kérdés

Vissza szoktam kérdezni hogy: Anyagi problémáik vannak?

Erre meg megsértődnek és többet nem irnak.

2018. okt. 23. 19:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem írnak, mert bunkó vagy. Én is megkérdezem, ahogyan én is elmesélem, hogy én mit dolgozok. De bárki, aki ilyet kérdez vissza, megy a levesbe.
2018. okt. 23. 19:23
 2/34 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy szimpla, hétköznapi, általános kérdés.

Ez olyan, mintha azt kérdeznék tőled, hogy mi a hobbid.

2018. okt. 23. 19:24
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

Önmagában ez még nem jelent semmi rosszat kérdező. Nem azt kérdezte, hogy mennyit keresel. Ez most olyan, mintha a "nem iszunk-e valahol egy kávét"-ra az lenne a válasz, hogy "miért ? baxni akarsz?"

32/f

2018. okt. 23. 19:25
 4/34 anonim ***** válasza:
10%
Ez egy beugrató kérdés,arra kiváncsiak hogy mennyit keresel,mennyi pénzed van.Tudni akarják,hogy megéri e összeálni veled.
2018. okt. 23. 19:28
 5/34 anonim ***** válasza:
80%

Mert érdekel, hogy mivel tölt el heti 40 órát, vagy többet.

Azért valamennyit elárul, hogy ki mit dolgozik. Nem, nem a pénz részéről. Hanem a személyiségről. Egy programozó nagy valószínűséggel kocka, egy orvos valószínűleg empatikus és segítőkész.

Nézd, te bunkó vagy velük. Ráadásul egy szakma alapján nem feltétlenül lehet belőni, hogy ki mennyit keres.

2018. okt. 23. 19:31
 6/34 anonim ***** válasza:
98%
Mert kb. heti 40 órát felnőttként munkával töltünk, és ez jelentős része az életünknek.
2018. okt. 23. 19:33
 7/34 anonim ***** válasza:
94%
Ja, elfelejtettem megkérdezni, hogy egyébként mit dolgozol? :-D
2018. okt. 23. 19:35
 8/34 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
6%
Hát nem tudom, kérdező, régen, durván 8-10 évvel ezelőtt amolyan netes ismerkedésnél tőlem is az elsők között kérdezték meg a nők, hogy mivel foglalkozom, nekem meg volt olyan beteg szokásom, hogy szándékosan valami gagyibb, gyengén fizető pozíciót mondtam. Ne aggódj, nekem sem írtak utána a bohócok. Úgyhogy tisztelt publikum, ennyire nem számít a nőknél a státusz.
2018. okt. 23. 19:35
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt azért kérdezném, mert nyilván jelentős része valaki életének, ha pedig még szereti is, amit csinál, akkor nem rossz téma. Az olyan mindegy, hogy mennyit keres vele. Nekem sem lenne szimpatikus, ha valaki azt válaszolná, amit te, mert biztosan nem azért kérdezném, hogy megtudjam, hogy áll anyagilag az illető.
2018. okt. 23. 19:36
 10/34 anonim ***** válasza:
94%

Ne csodálkozz, ha ilyen bunkón válaszolsz. Gondolom az a prekoncepciód, hogy minden nő csak a pénzre hajt, ezért előveszed ezt a stílust, ami hatására menekülnek. Neked igazolódik az elképzelésed, tényleg minden nőnek a pénz a lényeg...

Ez egy normális kérdés vagy szégyelled a munkád?

2018. okt. 23. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!