Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők társkeresőn?
Sajnos a Te problémád nem hétköznapi és nagyon nem egyszerű, valszeg ez áll a háttérben.
Viszont ne add fel, mert Bocelli is benőzött, pedig 12 éves kora óta vak.
Mindenkinek megvan a maga keresztje.
A tiéd a nők szemében úgy tűnik elég súlyos. Amit mondjuk talán érthető is, hiszen nem lehet veled akármit csinálni. Olyan dolgokat, amik amúgy eddig teljesen alap programok voltak számukra. A legtöbb ember a mai világban látványokból él. Mozi, színház, sorozatok, youtube, kiállítás, koncert. Ezek közül veled talán az utóbbit lehet a leginkább élvezni.
Úgy, ahogy a szádból a gyönyörű vagy kijelentés elég absztrakt megvilágítást kap. Márpedig a külső jegyek, ugyan valóban nem minden, de akkoris kardinális szerepet töltenek be. Nem véletlenül vannak tömve a konditermek, futópályák, maratoni versenyek.
Tanácsot sajnos nem tudok adni és a magány mindenkit ugyanannyira tépázhat. Viszont egy online társkereső egy társadalmilag "jó parti" férfinak is akadozva mehet. Hát még aki nem ilyen. A gyakorin naponta több tucat, de lehet van száz olyan kérdés, ami erről a keserűségről szól.
Szerintem ne mond el, hogy vaksi vagy. Aztán beszélgess a lánnyal hosszú hosszú ideig. Bár ez kicsit manipulatív, hiszen játszol az érzéseivel és eltitkolsz egy ilyen súlyos körülményt. Viszont szerintem a legtöbb esetben úgysem menne tovább a beszélgetésen az ismerkedés. Avagy, szögezzd le hogy te kizárólag beszélgető partnert keresel, kvázi levelező barátot. Ennyi. Ha pedig találsz valakit, akivel teljesen egymásra pattantok, ez nem lesz akadály.
Időpont ma 11:26
Igen össze! És talán a szeretettemel vissza is adnám a látását.
ma 12:15
Nem volt szarkazmus,nem is vagyok troll.
Komolyan gondoltam! Egy vak férfi vagy nő nem tehet erről,
nem értem miért ne lehetne őket is egyformán szeretni..
ma 11:50
A nők mindig a pozitiv kisugárzást mondják.
Akkor most mivan? Nick Vujcic a példa erre.
Már felesége is van és gyerekei is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!