Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a nők társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők társkeresőn?

Figyelt kérdés
Társkeresővel volt pár tapasztalatom.Én vak vagyok (beszélőprogrammal használom a számítógépet), ha ezt nem írtam az adatlapra (vagy nem utaltam erre nyíltan), azért volt sikerem, de ha ezt egyértelműen leírtam, rögtön lekoptattak, megrémültek, soha többet nem válaszoltak stb...Volt akiről úgy látszott, "elfogadta" hogy mi a helyzet velem és pár levélváltás után egy szó nélkül eltűnt, soha többet nem válaszolt.Nem minden a külső, én idegenektől is azt kapom, hogy "nahát milyen szép arcvonásaim vannak", "milyen jóképű vagyok", mégse mentem ezzel semmire.
2018. okt. 23. 11:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát hogy mondjam , én férfi vagyok, de ha lenne egy vak csaj, nem akarnék magammal kiszúrni, ezért én is eltűnnék inkább.
2018. okt. 23. 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos a Te problémád nem hétköznapi és nagyon nem egyszerű, valszeg ez áll a háttérben.

Viszont ne add fel, mert Bocelli is benőzött, pedig 12 éves kora óta vak.

2018. okt. 23. 11:13
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, én nagyon sajnálom, de az az igazság, hogy ezt így én sem vállalnám be. Én olyan férfit keresek,aki velem együtt sportol, túrázik, és ha van közös gyerek, akkor rá lehet bízni néha a gyereket....de egy látássérültre nem igazán lehet. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nagyon nehéz lesz így és nem azért mert "ilyenek a nők" hanem mert ilyen az élet. Egy vak nő ugyanígy nem találna társat magának, illetve nagyon nehezen.
2018. okt. 23. 11:17
 4/18 anonim ***** válasza:
62%

Mindenkinek megvan a maga keresztje.

A tiéd a nők szemében úgy tűnik elég súlyos. Amit mondjuk talán érthető is, hiszen nem lehet veled akármit csinálni. Olyan dolgokat, amik amúgy eddig teljesen alap programok voltak számukra. A legtöbb ember a mai világban látványokból él. Mozi, színház, sorozatok, youtube, kiállítás, koncert. Ezek közül veled talán az utóbbit lehet a leginkább élvezni.

Úgy, ahogy a szádból a gyönyörű vagy kijelentés elég absztrakt megvilágítást kap. Márpedig a külső jegyek, ugyan valóban nem minden, de akkoris kardinális szerepet töltenek be. Nem véletlenül vannak tömve a konditermek, futópályák, maratoni versenyek.

Tanácsot sajnos nem tudok adni és a magány mindenkit ugyanannyira tépázhat. Viszont egy online társkereső egy társadalmilag "jó parti" férfinak is akadozva mehet. Hát még aki nem ilyen. A gyakorin naponta több tucat, de lehet van száz olyan kérdés, ami erről a keserűségről szól.

Szerintem ne mond el, hogy vaksi vagy. Aztán beszélgess a lánnyal hosszú hosszú ideig. Bár ez kicsit manipulatív, hiszen játszol az érzéseivel és eltitkolsz egy ilyen súlyos körülményt. Viszont szerintem a legtöbb esetben úgysem menne tovább a beszélgetésen az ismerkedés. Avagy, szögezzd le hogy te kizárólag beszélgető partnert keresel, kvázi levelező barátot. Ennyi. Ha pedig találsz valakit, akivel teljesen egymásra pattantok, ez nem lesz akadály.

2018. okt. 23. 11:19
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a mai nők,eléggé szánalmasak.
2018. okt. 23. 11:23
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Utolso: Oh szoval te osszejonnel egy vak novel?
2018. okt. 23. 11:26
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
én se jönnék össze egy vak férfivel. nagyon sajnálom, de ez van. de ugyanez a helyzet olyan férfivel, akinek mondjuk hiányzik egy karja. egyszerűen taszítanak az ilyen nem hétköznapi rendellenességek. nem csak arról van szó, hogy jaaaj nem olyan helyes, magas, izmos, fszom tudja. egy vak ember élete annyira más, az én életemet is "felborítaná".
2018. okt. 23. 11:50
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Időpont ma 11:26

Igen össze! És talán a szeretettemel vissza is adnám a látását.

2018. okt. 23. 12:14
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
#8: Remelem ez csak szarkazmus volt, nem igy komoly gondolat.
2018. okt. 23. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

ma 12:15

Nem volt szarkazmus,nem is vagyok troll.

Komolyan gondoltam! Egy vak férfi vagy nő nem tehet erről,

nem értem miért ne lehetne őket is egyformán szeretni..

ma 11:50

A nők mindig a pozitiv kisugárzást mondják.

Akkor most mivan? Nick Vujcic a példa erre.

Már felesége is van és gyerekei is..

2018. okt. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!