Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a nők társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők társkeresőn?

Figyelt kérdés
Társkeresővel volt pár tapasztalatom.Én vak vagyok (beszélőprogrammal használom a számítógépet), ha ezt nem írtam az adatlapra (vagy nem utaltam erre nyíltan), azért volt sikerem, de ha ezt egyértelműen leírtam, rögtön lekoptattak, megrémültek, soha többet nem válaszoltak stb...Volt akiről úgy látszott, "elfogadta" hogy mi a helyzet velem és pár levélváltás után egy szó nélkül eltűnt, soha többet nem válaszolt.Nem minden a külső, én idegenektől is azt kapom, hogy "nahát milyen szép arcvonásaim vannak", "milyen jóképű vagyok", mégse mentem ezzel semmire.
2018. okt. 23. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
#10: Persze nyilvan nem tehet rola senki, de attol meg egy siman atlag eletet elo no is rengeteg dologrol mondana le emiatt. Senki nem mindta, hogy ne lehetne oket szeretni, de attol meg ez olyan mintha az ember kb vallalna azt, hogy onnantol o is vakkent fog elni. Es ezert nem kell a noket hibaztatni, hogy egy ilyet nem vallalnak be attol meg senem szanalmasak, senem rib***ok.
2018. okt. 23. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

ma 12:37

Egy sérült ember mindig hüségesebb mint egy egézséges. Ő sosem hagyná el az egézségest,mig 2 egézséges ember mindig szakit előbb vagy útobb..

2018. okt. 23. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
És amugy hogy olvassa a kérdéseket?.-.valaki felolvassa neked?
2018. okt. 23. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 te valami barlangban laktál eddig? Már a win 98-ban is volt beépített felolvasó, de előtte is biztos volt már ilyen.
2018. okt. 23. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

@Egy sérült ember mindig hüségesebb mint egy egézséges. Ő sosem hagyná el az egézségest,mig 2 egézséges ember mindig szakit előbb vagy útobb..

Jezusom, ez a legnagyobb baromsag amit eddig hallottam. A husegessegnek az eg vilagon semmi koze nincs ahhoz, hogy ki egeszseges es ki nem az.

2018. okt. 23. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Es azt meg hozzatennem, hogy nem ez a legfobb szempont az ismerkedesben, hogy na o huseges nekem csak o kell, nem szamit, hogy a tobbi dolog ami fontos az nem stimmel csak huseges legyen az a lenyeg. Konyorgom, kapcsolatot keresel vagy egy kutyat? Hidd el az is huseges.
2018. okt. 23. 13:07
 17/18 he84 ***** válasza:
Sajnálom a helyzetet kérdező, elhiszem hogy így nagyon nehéz lehet. Ám valaki írta, hogy titkold el, hogy vak vagy. Ez rossz tanács, mert hamar kiderülne, aztán a szemedre lenne vetve, hogy miért nem mondtad el, átverve érezheti magát a másik és még a vakok által használt fehér bot is hamar elárulja.
2018. okt. 23. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rossz helyen keresel.Ismerek vak férfit.Akinek van csinos,egészséges felesége,szép gyermeke.Tulajdonképpen teljes életet él.Szórakozni,utazni is jàrnak.Teljesen ugyanúgy él,apróbb dolgoktól eltekintve mint egy làtó ember.
2018. okt. 23. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!