Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt magukról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt magukról a 60 kilós vagy afeletti lányok, hogy vékonyak, és miért agresszívek, ha megmondják nekik, hogy nem? Nem lehet, hogy emiatt vannak egyedül?

Figyelt kérdés

Most nem olyanokról beszélek, akik elfogadják és kimondják, hogy kicsit husisabb fajták, és hozzájuk illők közül válogatnak, tudják hányadán állnak. Hanem, akik előadják, hogy karcsú alakjuk van azzal a 60 kilóval, amolyan insta modell alkat, sportos, meg ilyenek.

Mert ez nem igaz, az olyan lányok 50-55 kiló körüliek. Fokhagyma popó, közepes, formás mellek, csinos combok, legalább nagyjából lapos has, 36-os konfekcióméret. Ez nagyon nincs meg 60 kiló felett.

Én egy sportos, jóképűnek mondott férfi vagyok, és mégis ostromolnak az ilyen nők is, ellenben tele vannak frusztrációval, mert érzik, hogy nem hozzák azt a szintet, mint az ötvenpár kilós lányok, mégis sportos, magas férfit akarnak.

Miért gondolják, hogy ez így menni fog?

(Az említett tömegeket 168-172 cm körüli magassághoz értem, de az alacsonyabb és a magsabb nőkre is vonatkozik a téma, csak náluk tolódhat ezek a kiló-határok.)

2018. szept. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Én 173 centi és 60 kilós vagyok. Senki nem mondta még rám, hogy van rajtam felesleg, én se érzem így, páromnak is tetszem így. Ez egy teljesen egészséges súly.

"Aki azt állítja, hogy 36-os mérete és karcsú alakja van 60 kilósan, az egyszerűen kamuzik."

Neked valami baj lehet az arányérzékeddel... Először is a 36-os ruhaméret eléggé fazonfüggő is (ahogy cipőből sem minden cipőm 39-es, van olyan fajta, amiből 40-es kell). Van több olyan ruhám, ami 36-os, a fent írt paramétereimmel. De van, amiből 38-as kell. C kosaras a mellem, tehát szűkebb fazonoknál a 36-osba ez nem fér bele. Bocsánat, hogy van mellem (és még ez sem az az igazán szép, nőies méret)... :D 173 centihez 50 kilósan bőven nincs "közepes, formás mellek" (ahogy te írtad az ideálodnál), hanem szúnyogcsípés méret. Kivéve persze, aki megcsináltatja szilikonból.

Nem vagyunk egyformák, nincs azzal baj, hogy neked a fokhagymagerezdből kiálló két piszkafa láb összhatása jön be, csak a stílusod egy kissé primitív.

2018. szept. 4. 10:37
 42/52 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Tehát, ha jól értelmezem, 60 - vagy 56- kg fölötti nő már ne akarjon aportos, magas férjet...
2018. szept. 4. 11:43
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz te akármilyen adonisz, az biztos hogy nem vagy jó pasi.

Ha nem tetszik valaki, utasítsd el, de ne ócsárold. Ha meg ennyi időd van, akkor menj fokhagymama popókra vadászni.

2018. szept. 4. 18:10
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

43: Szerintem csak neten mer vadászni és élőben csalódik, mert az ő megítélése szerint nem az a sportos, mint a jelentkező szerint.

A fokhagymapopó az nem nőies amúgy, és kevés nőnek van, hiszen nem lehet benne babát kihordani, leginkább olyanoknak van, akik férfinak születtek.

2018. szept. 4. 19:44
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Én 173 centi vagyok, 78 kiló, a párom 188 centi, sportos, jóképű férfi. Volt 40 kilós barátnője is, de alapjáraton nem a külső alapján választ párt.

Nem kell magad piedesztálra emelni, mert egy életre egyedül maradsz te sportos, jóképűnek mondott férfi. :(

2018. szept. 4. 20:18
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy minden boltban kb más más méretezés van és a fazontól is függ a méret? Egy átlagos nő ruhatárában van minden S-xl között. Nekem is van s-es felsőm és xl-es szoknyam és 38as egyberuham is. Ne ragadjon le a méreteknel, csalóka. Amúgy is az összkép számít.
2018. szept. 5. 06:59
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

"Aki azt állítja, hogy 36-os mérete és karcsú alakja van 60 kilósan, az egyszerűen kamuzik."

165 cm vagyok, kb 60 kiló (nem mértem már egy ideje), 36/S ruhám az összes. És nem vagyok kötözött sonka. Tudod miért nem, mert 18% a testzsírom. Rendszeresen sportolok kb 7-8 éve, úgyhogy ha a sportos hölgyekre buksz, nem a vékonyakra, akkor valami nagyon nincs rendben a feltételeiddel.

Értem én, hogy nem akarsz olyan hölgyeket, akiknek kibuggyan a hája a nadrágból, de az nem a kilótól függ. Nekem sehol nem buggyan ki semmi, de a barátnőm kevésebbet nyom és folyik szét.

Egyébként meg kit jelent az hogy ostromolnak? Bejelölnek instán? Vagy elhívnak fagyizni? Biztos jó az önbizalmuk, hadd csinálják. Mondj nekik nemet aztán ennyi. A nők folyton átélik ezeket a kéretlen közeledéseket, szólj hozzá te is.

Vagy csak azért zavar, mert a jó nők még nem csinálják ezt? Nem is fogják, ők bárkit megkapnak, nekik nem kell teperni.

2018. szept. 5. 07:47
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
172 magasan, 64 kilósan gebe vagyok.
2018. szept. 5. 13:57
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Én 167 cm vagyok, és 66 kg. Pici felesleg van rajtam az tény, de homokóra alakom van, arányosan oszlik el rajtam. Nem is akarnék 50-60 kilós lenni, mert én így érzem jól magam, nőiesen (akkor már deszka lennék, a mellem lógna). :/ És még a 36-os ruhába is beleférek, sőt van olyan ruhám, ami S-es ;) Plusz a férfiaknak is tetszem, szingli nem sokáig szoktam lenni ;)

31N

2018. szept. 5. 19:38
 50/52 anonim ***** válasza:
74%

Na akkor itt vagyok én, a szorongó, önbizalomhiányos fiatal nő, a 75 kilómmal és a 163 centimmel. A szorongásom miatt nem is sportolok, gyerekként közröhej tárgya voltam a tesi órákon a bénaságom miatt, emiatt van bennem ez a görcs. És nem tartom magam szexinek, nem is próbálkoztam soha a pasiknál. Pár éve, akkor még 60 kilósan sem éreztem magam szèpnek, pedig, visszanézve az akkori képeim, semmi baj nem volt velem azon kívül, hogy sosem voltam nádszálvékony. De nem is tudnék az lenni. Az arányaim se nagyon változnának. Mindig is utáltam az aránylag vastag karom, az aránylag vastag combjaim, és a köldököm alatti pocakomat, ami amolyan családi örökseg, gyerekkorom óta ott éktelenkedik és maximum a zsírleszívással lehet lapos hasam.

12 éves korom óta vagyok elégedetlen magammal, és nem is reménykedem abban, hogy akár egyetlen férfi is rám nézne. Pedig volt jelentkező, csak ők se a belső értékekkel voltak elfoglalva, és valami különlegesebbre vágyom.

Ugyanakkor azt gondolom,hogy az igényes férfi, amilyen az álmaimban szerepel, semmi esetre sem fogadna egy 75 kilós nőt, akkor sem, ha a személyiségemmel elégedett lenne.

Szóval, gyakorlatilag azt szeretném, hogy a férfi, aki nekem megfelelne, olyan elvekkel rendelkezzen, hogy a túlsúlyos nő szóba se jöhet nála.

És igen, bizonyára roppant gáz, és beteges a gondolkodásmódom, mert aki szeretne, elfogadna olyannak, amilyen vagyok. De valamiért bennem az van, hogy akit nem érdekelnek a kilóim, nem elég igényes,nem érdekli az egészség stb. Pedig úgy is megközelíthetném a dolgot, hogy lehet neki pont az ilyen nők az esetei. Mégsem tudok erre gondolni.

De azt hiszem, tudom mi az oka. Nekem sem az eseteim a túlsúlyos fiúk, mert egészségtelennek tartom. Ugyanígy vagyok a dohányzással is pl.

Szóval, a súlyom most nem egészséges, és nem szeretném, ha ezt elfogadnák, mert nem tartom normálisnak.

De ha egész életemben a súlyomon meg a férfiak ízlésén fogok kattogni, akkor sosem lesz senkim.

Ennek ellenére is sajnos egész életemben átok lesz az, hogy hízékony vagyok.

Viszont, bár én normális alkatú férfira vágyom, nem reménykedhetek abban, hogy nálam jobban kinéző férfi beérné velem. Mert érthető, hogy nem.

Szóval kérdező nem baj, ha vannak igényeid. Szerintem ez a normális. Mindenkinek vannak, maximum az élet másképp hozza. Ennek ellenére viszont mindig lesznek húsosabb alkatú nők, akik elégedettek magukkal, mert miért is ne, és mindig lesznek olyanok is, mint én, akik nagyon nem tudnak kibékülni az adottságaikkal.

2018. szept. 6. 01:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!