Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti le szoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti le szoktátok nézni azokat a pasikat akik egyedül ülnek egy kávézóban vagy éttetemben?

Figyelt kérdés
Mivel nem igazán van társaságom meg barátnőm se, akikkel be tudnék ülni kajálni vagy meginni valamit ezért sokszor egyedül vagyok kénytelen bemenni valahova. Sok helyre be se megyek mert olyan társasági helynek tűnnek hogy én érzem magam cikinek. Ilyen pl a starbucks is vagy ezek a hipszter hamburgerező helyek.
2018. aug. 28. 16:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Na most pár libuska biztosan fog írni neked privit, hogy ő hambizna ám veled.
2018. aug. 28. 16:27
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az embereket ez nem érdekli. Elvannak magukkal.
2018. aug. 28. 16:27
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Miert neznem le?

Magam is neha beulok egyedul. Most azert maradjak ehes, szomjas, mert eppen nincs diszkiseretem ugyintezes kozben?

2018. aug. 28. 16:28
 4/23 Surfer Girl ***** válasza:
79%
Nem nézek rájuk, se föl, se le...
2018. aug. 28. 16:30
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Beülök én bárhová nem érdekelve hogy a csajok mit gondolnak rólam emiatt, én csak szürcsölgetem a kávémat és kész...
2018. aug. 28. 16:31
 6/23 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem pont leszarják, nem foglalkoznak veled.

Akár az gondolják, hogy vársz valakire.

Mondjuk ha pasiként egyedül jársz ilyen helyekre (starbucks, hipszter hambis), akkor jó hülye vagy. Kb. minden 2x annyiba kerül, mint egy sima kávézóban/hambisnál. :D

2018. aug. 28. 16:33
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem pont nem foglalkozik senki azzal, hogy ki kivel ül egy kávézóban vagy egy étteremben.
2018. aug. 28. 16:35
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Egyszer így hozzámjött két lány, mert kicsit szomorkás voltam és megkérdeztem mi a bajom, másnap este megdugtam őket. Annyi hogy én helyes gyerek vagyok, ha csúnya vagy ez nem válik be.
2018. aug. 28. 16:39
 9/23 anonim ***** válasza:
5%
#8, lehet akár maga Belfegor is, ha BMW logós kocsikulcs virít az asztalodon :D
2018. aug. 28. 16:42
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném, mert 17 éves vagyok nincsen kocsim
2018. aug. 28. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!