Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti le szoktátok nézni azokat a pasikat akik egyedül ülnek egy kávézóban vagy éttetemben?
Figyelt kérdés
Mivel nem igazán van társaságom meg barátnőm se, akikkel be tudnék ülni kajálni vagy meginni valamit ezért sokszor egyedül vagyok kénytelen bemenni valahova. Sok helyre be se megyek mert olyan társasági helynek tűnnek hogy én érzem magam cikinek. Ilyen pl a starbucks is vagy ezek a hipszter hamburgerező helyek.2018. aug. 28. 16:25
21/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem, én is szoktam egyedül helyekre menni, nem mindig vannak velem a barátaim, és ez teljesen normális dolog. Egyedül azt utálom aki tök egyedül befoglal egy többszemélyes ülőhelyet egy forgalmas helyen, de ezt minden nem és korosztály esetében rühellem.
22/23 anonim válasza:
én szoktam, de akkor figyelek fel az ilyen srácokra, ha ők is nézelődnek, szemkontaktust kezdeményeznek, mosolyognak, esetleg megszólítanak, stb.
26n
23/23 anonim válasza:
hoppá, félreolvastam, azt hittem, az a kérdés, szoktam e nézni őket. LEnézni semmiképp!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!